Jobbet It-tekniker / Tekniker till framgångsrika Sh bygg, sten och anläggning AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

It-tekniker / Tekniker till framgångsrika Sh bygg, sten och anläggning AB publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren It-tekniker som är van vid att arbeta brett? Drivs du av att arbeta med utvecklingsprojekt och vill vara med och utveckla Sh byggs IT-miljö framåt? Sh bygg söker nu en tekniker som vill vara med på deras utvecklingsresa mot molnet.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Sh bygg har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Sh bygg en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FÖRETAGET.

Om företaget

Sh bygg särskiljer sig från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och du blir en del av ett av byggbranschens äldsta företag som har stort fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Sh bygg erbjuder dig en verksamhetsbredd för att skapa en grund för dig att ständigt utvecklas samt en arbetsplats som värdesätter hög kvalitet, har ett miljömässigt tänk och värnar om sina medarbetare. Trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år har företaget funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag med en stark värdegrund. Sh ser sig som en familj och hjälps åt, tar ansvar för det dem gör och orkar ta tag även i det som kan kännas jobbigt. Sh Bygg ser till att inkludera alla och har kul tillsammans för det ger bättre kvalitet och sammanhållning samt en friskare vardag. Idag är 450 personer anställda på Sh bygg och i rollen som It-tekniker tillhör du en grupp på ytterligare två personer.

Arbetsuppgifter

I rollen som It-tekniker på Sh bygg så arbetar du brett med olika arbetsuppgifter inom IT. Dina primära arbetsuppgifter är att drifta, felsöka och utveckla bolagets IT-miljö tillsammans med dina två kollegor. Vidare hanterar du allt ifrån användarsupport till strategisk planering framåt för att säkerställa att Sh bygg har en hållbar, användarvänlig och modern IT-miljö. Detta kan handla om att bland annat byta version på servrar och applikationer eller ta fram nya modeller eller systemprocesser. Du kommer även lägga stor vikt vid att utveckla den befintliga IT-miljön med fokus på Microsofts molntjänster. Resor under dagtid kan förekomma och du rapporterar direkt till IT-chefen på Sh bygg.

Formella krav

• 5 års erfarenhet från en roll med liknande arbetsuppgifter • Kunskap i Windows Server (infrastruktur samt inbyggda funktioner) • Kunskap i Azure, Office 365 SQL-server, Powershell och VB Script • Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows server samt tredjeparts applikationer på Windows • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift • B-körkort samt tillgång till egen bil Meriterande • Kunskap och erfarenhet av BizTalk eller motsvarade lösning För att trivas i rollen ser vi att du kan jobba självständigt men även i samarbete med andra då ingår i projekt som involverar både personer från din egen avdelning med även personer runt om i organisationen. Då du hjälper samtliga avdelningar inom organisationen med It relaterade frågor och problem så är det viktigt att du är pedagogisk och lyhörd. Slutligen ser vi att du är en strukturerad person som drivs av att lösa problem.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Uppsala Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: it-tekniker, it, tekniker, Windows Server, Azure, Office 365, SQL-server, Powershell, VB Script, installation, drift, underhåll, felsökning, svenska, engelska, körkort, bil

Referens

2834001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till