Jobbet IT-tekniker / Servicedeskmedarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-tekniker / Servicedeskmedarbetare publicerad av Bravura

Full-Time
Umeå

Arbetsbeskrivning

Har du en god känsla för service tillsammans med ett brinnande intresse för teknik och IT? Nu har du chans att arbeta på ett väletablerat IT-företag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Bravura söker för kunds räkning IT-tekniker.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker supporterar du inkommande ärenden tillsammans med dina kompetenta kollegor. Du ger support till företagskunder och internt inom företaget. Du arbetar aktivt med att implementera och supportera hela företagets erbjudande och tjänster på distans/remote via telefon, epost och via ärendehanteringssystem. Du kommer att arbeta med områdena fysiska och virtuella servrar, användarhantering, installation och support av PC och Mac, brandväggar, övervakning och backup m.m. Tjänsten passar dig som har erfarenhet av teknisk support och vill ta nästa steg i din utveckling i ett team som arbetar mot gemensamma mål.

Formella krav

• Du har erfarenhet av first-/second line support eller som IT-tekniker • Goda kunskaper i Active Directory, Office 365 och Windows server • Erfarenhet av nätverk, routing och swithching • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och tekniska intresse. Då arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är flexibel i din roll. Du är nyfiken på att lära dig mer och kan hitta lösningar på problem. Du är en person som drivs av att jobba i team och att lösa tekniska problem. För att du ska trivas i rollen är du även serviceinriktad och motiveras av att ge service i första klass.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående Plats: Umeå Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to IT-tekniker / Servicedeskmedarbetare Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to IT-tekniker / Servicedeskmedarbetare eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: tekniker, teknik, support, IT, first line, second line, servicedesk, Active Directory, Exchange, Office 365, Windows, server, nätverk, routing, switching, backup, brandvägg, PC, Mac, Umeå

Referens

2867301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till