Jobbet IT-tekniker / IT / IT-support till Mercur Solutions har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-tekniker / IT / IT-support till Mercur Solutions publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och vill utvecklas i en roll inom IT? Hos Mercur erbjuds du en roll där du utöver en bred tjänst inom IT får ta del av stora utvecklingsmöjligheter.

Om företaget

Mercur Solutions är marknadsledande i Sverige, och med kvalificerat konsultstöd levereras lösningar inom Business Intelligence och verksamhetsstyrning till företag och organisationer inom alla typer av verksamhetsområden. Företaget har en egenutvecklad standardapplikation för verksamhetsstyrning och beslutsstöd som implementeras och konfigureras efter kundernas behov och används till exempel för budget, prognos, rapportering och analys. Idag har företaget ungefär 250 kunder och 60 anställda med huvudkontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I början av din anställning hos Mercur deltar du i ett utbildningsprogram där du får den kunskap och de verktyg som krävs för att få en så bra start som möjligt i din roll. Som IT-tekniker är du den första kontaktpersonen internt vid IT-relaterade frågor där du sköter kontakten via telefon, mail och fysiska möten. Du supporterar både i mjukvara och hårdvara och ansvarar för allt ifrån installation av datorer till att lägga upp nya användare och uppgifter till kunder i system. Vidare uppdaterar du applikationer och felsöker samt agera support vid de webbinarium som hålls internt några gånger om året. Med rätt ambition och intresse är målet att utvecklas och på sikt ta dig an mer avancerade uppgifter och sikta mot en roll som exempelvis systemadministratör.

Formella krav

• Gymnasial utbildning med inriktning IT. Meriterande med eftergymnasial utbildning inom IT • 0–2 års erfarenhet av en tidigare roll inom IT • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift • Goda kunskaper inom Windows och Microsoft Meriterande • Kunskap inom nätverk så som routing, brandväggar och VPN • Erfarenhet av Active Directory och Windows server • Erfarenhet av VMware eller annan virtualiseringsprogramvara För att trivas i rollen är du en nyfiken person som motiveras av att utvecklas samt att lära dig nya saker. Besitter du inte all kunskap från början är du initiativtagande vad gäller att uppsöka den information du behöver. Du är serviceinriktad och kan självständigt planera och utföra ditt dagliga arbete. Då du i rollen har flera kontaktytor är du en kommunikativ person som trivs i sociala situationer. Vidare är du ansvarstagande och har förmåga att planera och strukturera ditt arbete.

Övrig information

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Mercur Solutions. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Solna strand Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2454001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till