Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-tekniker, Eskilstuna jobb i Eskilstuna på Swecon Anläggningsmaskiner AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-tekniker, Eskilstuna på Swecon Anläggningsmaskiner AB

IT-tekniker, Eskilstuna

Swecon Anläggningsmaskiner AB Eskilstuna, Södermanlands län Heltid

Swecon Sverige söker en IT Tekniker som vill jobba i ett team för att skapa ett effektivt IT stöd till våra medarbetare kring datorer, leasing, nätverk, skrivare, applikationer och telefoni. Vi söker dig som gillar att ha många bollar igång samtidigt och brinner för att jobba med datorutbyten och felsökning. Vi kan erbjuda dig att vara med i vårt viktiga förändringsarbete kring att optimera utbyten av datorer m.m, där du själv kommer ges möjlighet att utvecklas och bidra till Swecons fortsatta framgång.

I ett tätt samarbete med olika delar av verksamheten är du en nyckelspelare med att se till att våra medarbetare snabbt får tillgång till en fungerande dator, exempelvis vid nyanställningar, akututbyten, ominstallationer m.m. Du arbetar nära processägare, verksamhetsutvecklare, super users och platschefer samt övriga avdelningar och serviceverkstäder inom hela landet, vilket medför att tjänsteresor med övernattning förekommer.

Du ingår i Swecons IT-avdelning som består av fem erfarna medarbetare. Tjänsten är placerad i Eskilstuna och du rapporterar direkt till bolagets IT-chef. Då vi har systerbolag i Tyskland och Baltikum samt är del av Lantmännen ingår även en del samarbete med kollegor utanför bolaget. Många av våra IT-funktioner sköts av centrala funktioner hos Lantmännen IT och andra av externa partners så det är meriterande om du har jobbat i liknande komplexa miljöer.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 92275