Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-supporttekniker till Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-supporttekniker till Göteborg på Randstad AB

IT-supporttekniker till Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet av att jobba med support och vill vara med och bidra med din kompetens och erfarenhet? Är du intresserad av att hitta förbättringspotential och tillsammans med kollegor skapa en servicedesk i framkant. Ja, då har du nu möjlighet att vara med på en spännande resa! 


ansvarsområde.

Som anställd hos Randstad Technologies får du som konsult möjligheten att bli en viktig del i vår kunds organisation, där du tillsammans med dina kollegor stöttar upp organisationen med IT-support. Vår kund jobbar i en Windowsbaserad miljö och som supporttekniker kommer du hantera inkomna ärenden som både rör klientapplikationer och verksamhetsspecifika applikationer och system. Du kommer jobba både med hårdvarurelaterade samt mjukvarurelaterade problem. Mycket av arbetet sker remote men onsite support förekommer i viss utsträckning. IT-verksamheten är kopplad mot produktionen och det är därför väldigt viktigt att agera med stor noggrannhet samt vara strukturerad. 

Företaget har valt att vara anonymt vid annonsering, om du går vidare i processen får du självklart reda på vilket företag det gäller och mer om tjänsten. 
Randstad Technologies är specialister inom IT.

Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 


arbetstider.

Heltid, dagtid, varierande pass 06.00-18.00
Inledande konsultuppdrag därefter möjlighet att övergå till kund. 


kvalifikationer.

Vi söker dig med några års IT-erfarenhet, gärna från Service Desk-arbete eller liknande supportroll.  Du har grundläggande kunskaper avseende Active Directory, Microsoft-produkter, Klientdatorer, nätverk och skrivare antingen genom utbildning eller erfarenhet. Flytande Svenska & Engelska i tal & skrift. Det viktiga för oss är att få fram en resurs som har lite erfarenhet från supportarbetet, skinn på näsan och eget driv samt förmågan att söka information för att lösa fel. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och gruppdynamiken kommer att vara i stort fokus. Vi tror att du är stresstålig, har ett engagemang i det du tar dig för och lägger stor vikt vid att leverera god service.  

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-09-30 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201355898