Jobbet IT-supporttekniker sökes till vår kund utanför Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-supporttekniker sökes till vår kund utanför Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Bjuv

Arbetsbeskrivning

Har du ett gediget intresse för IT? Har du arbetat alternativt studerat en teknisk utbildning? Är du driven och hungrig på nya utmaningar? Sök då denna tjänst redan idag!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu en driven person som drömmer om att arbeta inom IT. Kunden är en av Europas ledande koncerner inom sitt område med över hundra medarbetare i Sverige.

De primära arbetsuppgifterna kommer vara att svara på mail eller i telefon från privatkunder alternativt internt anställda på företaget där samtliga behöver IT-support. Arbetet innebär även att hålla kunden uppdaterad kring pågående processer samt en del administrativa uppgifter som till exempel registrering av ärenden. Att vara lösningsorienterad och kommunikativ är därav av hög vikt.

Arbetstiderna är förlagda på kontorstid. Vi ser långsiktigt på tjänsten och du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta uthyrd till kund som konsult till en början, men goda chanser för övertagning för rätt person finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och IT. Vi ser gärna att du har läst en teknisk utbildning på universitet/högskola eller har studerat teknik/IT på gymnasiet. Alternativt har du tidigare yrkesmässig erfarenhet från att arbeta med support. Du bör vara en van användare av datorer.

Det är viktigt att du som person brinner för service och har ett professionellt bemötande. Vidare är du en social, hjälpsam och pedagogisk person som vill kunna erbjuda bästa service!

Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45023

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till