Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-support till programvaruföretag sökes! jobb i Stockholm på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-support till programvaruföretag sökes! på Framtiden

IT-support till programvaruföretag sökes!

Framtiden Stockholm, Stockholms län Heltid


Är du en organiserad person med ett stort intresse för teknisk support, problemlösning och mjukvara? Vill du vara med och bidra till Adtollos framgångar? I rollen som Teknisk support får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Om Adtollo
Vår kund är programvaruleverantörer för samhällsbyggare. De hjälper sina kunder med projekt-, ritnings- och dokumenthantering, beräkningsuppdrag inom CAD, mätning, och anläggningsprojektering. De är ett familjärt bolag med högt till tak där det är lätt att trivas, det syns på de höga betyg de får i deras  medarbetarundersökningar. De sitter i fräscha lokaler centralt i Stockholm. I

Gå gärna in och läs mer om Adtollo och vad deras medarbetare tycker om att jobba här; [ Link removed ]

Vad innebär jobbet som Teknisk support?
Adtollo är en programvaruleverantör som har tagit fram ett eget CAD-system som används av stora spelare inom samhällsutveckling. Som teknisk support kommer man arbeta med deras egna system, Topocad.
Du kommer ge teknisk support över mejl och telefon och hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare. I jobbet ingår även att arbeta med teknisk service och problemlösning mot användarna och arbeta tillsammans med andra avdelningar för att lösa tekniska problem i systemet. Du kommer att ingå i teamet på kundtjänstenheten och arbeta i moderna lokaler mitt i Stockholm.

Ärendena du kommer hantera är både lättare och mer komplexa. Du kommer jobba nära mjukvaran och därför ser vi att du har stort intresse av detta område.

Du kommer tillsammans med underbara kollegor vara en del i supportteamet där du stöttar Adtollo i deras mål att skapa och förmedla en modern produkt i absolut framkant.

 

Vem söker vi?
För att klara denna tjänst ser vi att du har följande kunskaper;
⦁ Svenska tal och skift
⦁ Engelska i tal och skrift
⦁ Erfarenhet av support inom mjukvara
(Minst 1-års arbetslivserfarenhet inom support eller har arbetat som mätingenjör.)

Det är dessutom ett plus om du har:
⦁ Eftergymnasial utbildning inom IT/Mjukvara
⦁ Erfarenhet av CAD / GIS

Till rollen som Teknisk support söker vi framförallt dig som är en organiserad och nyfiken person som motiveras av att ge kunder riktigt bra service och att få ta eget ansvar.

Hur ser utvecklingsmöjligheterna ut?
Huvuduppgiften kommer initialt vara att stötta våra kunder med support, men du kommer även kunna utvecklas inom andra områden som intresserar dig, som att hålla i utbildningar, delta i säljsammanhang med mera.

Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathilda Boethius på telefonnummer: 0735168979 eller via e-post: [ Link removed ] .

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000079463898