Jobbet IT-support till Bonnier News har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-support till Bonnier News publicerad av Academic Work

Heltid
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Bonnier News vill både följa och leda den digitala utvecklingen. Ett steg närmare denna vision är att skapa rätt förutsättningar för den digitala upplevelsen. Det pågår en intern förändringsresa och en stor satsning inom Bonnier News, speciellt inom tech/utveckling, med högt tempo. Nu behöver Bonnier tre helpmedarbetare som brinner för IT till sitt team, är du en av dem?

Academic Work söker för Bonnier News räkning IT-supportmedarbetare till sitt team!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bonnier News. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget då de har ett långsiktigt behov, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Bonnier News söker tre personer till deras IT-supportavdelning, där du får chansen att jobba med teknisk support av stor vikt. Du kommer att arbeta nära journalister som jobbar mot tighta deadlines, vilket gör att din support är av mycket stor betydelse. Supporten sker framförallt face to face men även över telefon, och innefattar felsökning, installationer och mycket mer. Merparten av arbetet sker i Mac OSX-miljö.

Bonnier News har en mycket god företagskultur här hjälps man åt och hugger i där det behövs. I teamet är man vana att hjälpa varandra och se till att ställa upp när det behövs.

Kandidatprofil


* Hjälpa kollegor på Bonnier News med IT-relaterade ärenden
* Göra installationer och felsöka vid behov

Tjänsten passar dig som har ett stort IT-intresse, vill jobba på ett företag med härlig organisationskultur och som tycker att service är A och O.

* Har goda kunskaper inom Mac OSX
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
* Har ett mycket stort intresse för IT och service, vilket du motiverar i din ansökan

Vi blir extra intresserade om du har erfarenhet av Active Directory, Windows Server, G-Suite och/eller Adobepaketet, eller om du har tidigare erfarenhet av att jobba i en liknande roll.

Som person är du positiv och kommunikativ då du kommer ha mycket kontakt med intern personal. Du trivs med att arbeta i team och delar med dig av kunskaper samt erfarenheter. Du är inte rädd för att utmanas och motiveras av att driva din egen utveckling framåt. Vidare tror vi att du är en person som uppskattar frihet under ansvar.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Augusti - September
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bonnier News önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15010428-SE

Liknande jobb

Redovisningsekonom till myndighet i Solna Solna Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Säljare Solna Rusta AB
Account Manager till Ve Global // Stockholm Stockholm Oddwork Sweden AB
Redovisningsekonom till fastighetsbolag på Stureplan Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Legal Manager to Discovery Networks Sweden Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Regulatory Reporter till en av Europas storbanker. Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Navision Consultancy Stockholm Nigel Frank International
Sales Executive till WheelQ Stockholm Academic Work
Front-end developer for Mabtech Stockholm Academic Work
Customer Success Manager to WheelQ Stockholm Academic Work
Sortimentansvarig till ApoEx! Stockholm Academic Work
Account Manager till LeadDesk Stockholm Academic Work
Risk Controller till SPK Stockholm SJR AB
Risk Controller till SPK Stockholm SJR AB
Team Lead in Identity Management Stockholm Nigel Frank International

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till