Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-support/supporttekniker för kommande uppdrag i Östergötland jobb i Linköping på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-support/supporttekniker för kommande uppdrag i Östergötland på Poolia

IT-support/supporttekniker för kommande uppdrag i Östergötland

Poolia Linköping, Östergötlands län Heltid

Är du IT-intresserad och serviceinriktad, har utbildning inom IT eller erfarenhet som supporttekniker? Då kan vi ha möjligheten för dig! Vi söker ständigt supporttekniker för kommande uppdrag i Östergötland. Konsultuppdragen inom IT-support varierar och styrs av våra kunders behov. Skicka gärna in ditt CV redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna kan komma att variera och styrs av kundens behov. Vanligt förekommande uppgifter är att agera kundstödsfunktion, söka upp information eller göra felsökningar via telefon, mail och ärendesystem. Din roll blir att ge IT-relaterad service till kunder och vara behjälplig i olika ärenden. Fokus kommer att ligga på att snabbt leverera information och problemlösning till kunden.

Vem är du?
För att trivas i en roll som supporttekniker ser vi att du har en god känsla för service och tycker om problemlösning. Du har antingen ett stort IT-intresse, gått exempelvis IT-gymnasium eller har erfarenhet inom IT-support.

Du som söker har ett stort intresse för teknik och är dessutom pedagogisk och serviceinriktad. Du kan därför förklara tekniska frågor på ett lättförståeligt sätt och ge ett trevligt bemötande. Vidare har du skaffat dig relevant kunskap och hållit dig uppdaterad på den senaste tekniken. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59061