Jobbet IT-support och helpdesk - öppen ansökan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-support och helpdesk - öppen ansökan publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Vill du ta nästa steg i din support-karriär eller har du nyligen avslutar studier inom IT? Poolia IT rekryterar regelbundet till olika typer av tjänster inom IT-support, bland annat helpdesk och IT-support onsite. Vi jobbar med allt från stora internationella företag och myndigheter till lokala IT-tjänsteföretag. Vad är din nästa utmaning? Skicka in CV till våra kommande tjänster inom IT-support så kontaktar vi dig när ett uppdrag passar din bakgrund. Välkommen till Poolia IT!

Om tjänsten
Poolia IT jobbar med rekrytering och bemanning av tjänster inom bland annat IT-support. Vi erbjuder roller där du antingen supporterar användare på plats i ett kontor eller där du hjälper dem via telefon. Gemensamt för tjänsterna är att du använder din pedagogiska sida och din problemlösningsförmåga för att se till att tekniken fungerar som den ska. Du kan till exempel jobba med
• Felsökning
• Fjärrstyrning
• Kontohantering och lösenordsfrågor
• Installation & konfiguration
• Hårdvara, kringutrustning
• Dokumentation av ditt arbete
• Kunskapsöverföring och förbättringar

Den kompetens vi oftast har efterfrågan på är bland annat erfarenhet av Windows, Microsofts produkter, Active Directory, olika verktyg för fjärrstyrning, ärendehantering och dessutom Office 365.

Våra tjänster inom IT-support ställer krav på din kommunikativa förmåga och att du talar svenska och engelska obehindrat.

Vem är du?
Vi vänder oss till dig som har en teknisk utbildning och goda kunskaper i data och telefoni. Du känner dig trygg med ovanstående uppgifter och håller gärna koll på de senaste nyheterna inom teknik. Kanske har du dessutom byggt egen dator? Eller är det du som får hjälpa kompisarna att installera nya teknikprylar? Det är just den hjälpsamma, pedagogiska och teknikintresserade sidan du kommer få nytta av hos oss.

Du talar svenska och engelska obehindrat.
För vissa av våra uppdrag krävs B-körkort.

Om verksamheten
Som konsult hos Poolia har du chans att hitta intressanta uppdrag och arbetsplatser för att snabbt bygga på ditt CV - eller varför inte utvecklas och knyta kontakter på ett och samma ställe? Vi erbjuder konsultuppdrag hos allt från stora myndigheter till små lokala aktörer på IT-marknaden. Du blir en del av teamet på din nya arbetsplats men har samtidigt din konsultchef på Poolia IT som stöd och bollplank.

Vi vill att du ska känna dig trygg, motiverad och frisk när du är ute på uppdrag hos oss. Därför erbjuds du en marknadsmässig lön, tjänstepension, friskvårdsbidrag och andra erbjudanden i vår förmånsportal. Vi arrangerar dessutom aktiviteter och träffar där vi Poolia-anställda får umgås och dela erfarenheter från branschen.

Välkommen med din ansökan!

Referens

56685

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till