Jobbet IT-support / IT-generalist till Konica Minolta har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-support / IT-generalist till Konica Minolta publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en driven och engagerad person som inte räds för att testa nya saker? Har du studerat IT på eftergymnasial nivå eller har bred erfarenhet inom IT? Hos Konica Minolta erbjuds du en roll där du får ta del av stora utvecklingsmöjligheter samt blir en del i deras globala satsning inom IT.

Om företaget

Konica Minolta är ett japanskt företag och grundades 1873. Koncernen har drygt 40 000 anställda globalt och arbetar för strategin att förflytta sig från dagens produktfokus till att vara ett globalt tjänsteföretag inom IT och dokumenthantering. I Sverige arbetar cirka 135 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Kalmar. Genom samarbete med fristående partners finns Konica Minolta Business Solutions Sweden AB representerat på cirka 70 orter i Sverige. Konica Minolta fortsätter att på en global nivå investera stort i sitt IT tjänsteutbud och främst affärsområdet ITS. Under många år har de utvecklat tjänsteutbudet och genom ITS erbjuder de en helhetslösning för infrastruktur och drift av deras kunders IT miljö. I expansionen av affärsområdet söker Konica Minolta nu en IT-konsult till kontoret i Göteborg som vill vara med och forma framtiden på företaget.

Arbetsuppgifter

Som IT-generalist är du tekniskt ansvarig och utvecklar IT-miljön hos kunder som Konica Minolta har ett samarbete med. En stor del av arbetet består av support och problemlösning, men även identifiering av behov av utvecklingsmöjligheter gällande kundens IT-miljö. Du arbetar främst med kunder inom segmenten medium och large som har allt från 5–200 användare. Du blir tilldelad projekt som kommer från ITS säljavdelning. Projekten är av varierande karaktär och storlek, där du arbetar i genomsnitt med fyra projekt parallellt. Arbetet i projekt kan innebära allt ifrån migrering till Office 365 till att strukturera och supportera kundens nätverksmiljö. Vidare håller du i upplärningar och utbildningar ute hos kunder.

Formella krav

• Eftergymnasiala studier inom relevant område • Erfarenhet av Azure och Office 365 • Grundläggande kunskap inom nätverk och virtualisering • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska • B-körkort • Tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt eller i en konsultroll är meriterande För att trivas i rollen är du en nyfiken person som motiveras av att utvecklas samt att lära dig nya saker. Besitter du inte all kunskap från början är du initiativtagande att uppsöka den information du behöver. Du är serviceinriktad och kan självständigt planera och utföra ditt dagliga arbete. Då du har flera kontaktytor och samarbetar med olika parter är du en kommunikativ person som har lätt att se till helhetens och samarbetets syfte. I och med att företaget befinner sig i en föränderlig fas har du enkelt att anpassa dig och trivs i en miljö där det händer mycket. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen. Med rätt inställning och engagemang, så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos Konica Minolta. Bravura och Konica Minoltas önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura. Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/ Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: IT-konsult, konsult, IT, IT-generalist, driftkonsult, support, Microsoft, Azure, Windows Server, nätverk, VLAN, IPSec, brandvägg, O365, Office 365, heltid, Göteborg

Referens

2455401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till