Jobbet IT-support / Helpdesk / nätverk / drift har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-support / Helpdesk / nätverk / drift publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Lockas du av att arbeta självständigt med IT-support i ett nära samarbeta med andra kollegor inom samma område? Söker du en bred tjänst och en arbetsplats som ständigt arbetar med utveckling av sina IT-lösningar?

Om företaget

Med sina 20 procent och cirka 1 200 butiker är Axfood näst störst i sin bransch, med butiker som Willys och Hemköp. Ett fokusområde är utvecklingen av E-handeln, där de ständigt arbetar med utvecklingen av denna, samt automatiserade flöden och digitala leveranser till kunder. Ett annat fokus är deras hållbarhetsarbete som genomsyrar det dagliga arbetet, med målet att vara klimatneutrala år 2020. Axfood vet värdet av sina medarbetare och ser sig som ett gäng som har olika erfarenheter och bakgrunder, med den gemensamma passionen för mat och människor. Axfoods bolag Mat.se söker nu en IT-support till sin IT-avdelning.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-support och drifttekniker erbjuds du en bred tjänst där du är delaktig i flertalet områden, i nära samarbete med fyra andra kollegor på IT-avdelningen. Du har det övergripande ansvaret för nätverksdriften, installation och underhåll av anläggning och system samt hanterar inköp och reparation av utrustning. Vidare säkerställer du att licenser, passersystem och larm fungerar. Som IT-support stöttar du även i ärenden kring IT-säkerhet. Mat.se arbetar i Apple-produkter.

Formella krav

• Gymnasial utbildning inom data/IT, gärna med inriktning mot nätverk • Något års erfarenhet av arbete inom IT-området och kunskap om Apple-produkter samt OS och iOS • Obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift Vi tror att du som söker tjänsten är en person som är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar ditt arbetssätt så du kan driva dina egna ärenden framåt. Du har förmågan att skapa och hålla struktur i ditt arbete samtidigt som du är öppen för förändring och snabbt kan ändra ditt förhållningssätt.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Mat.se har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Mat.se en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV samt personligt brev, som är riktat mot den aktuella tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Välkommen att söka! Sökord: IT, IT-support, IT-tekniker, IT-koordinator, IT-infrastruktur, drift, drifttekniker, support, supporttekniker, nätverk, nätverkstekniker, service, servicedesk, servicetekniker, Helpdesk, 1st line, system, systemtekniker, teknik, teknisk support, Apple, Mac, OS, iPhone, iOS, servrar, telefoni, heltid, Göteborg

Referens

2447701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till