Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-specialist till SWARCO jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-specialist till SWARCO på Bravura

IT-specialist till SWARCO

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Drivs du av att skapa affärsvärde med hjälp av moderna tekniska lösningar? Trivs du i en roll där du får möjligheten att arbeta med IT och göra skillnad för andra? Här får du chansen att arbeta på ett växande internationellt företag som kännetecknas av en stor entreprenörsanda och teamkänsla!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SWARCO AB.

Om företaget

SWARCO är en österrikisk privatägd koncern med huvudkontor i Wattens/Innsbruck och finns representerade i mer än 25 länder. Deras fokus är på intelligenta system för trafikmarknaden och verksamheten består av utveckling, marknadsföring och försäljning av datoriserade styr-, övervaknings- och informationssystem, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering. SWARCOs fokus ligger i att underlätta för samhällets ökade behov av mobilitet genom att säkerställa ett bättre trafikflöde samt informera och vägleda resenärer med innovativa produkter och tjänster.

SWARCO Sverige AB är idag ca 110 anställda och har huvudkontor i Stockholm samt kontor i Göteborg, Karlstad och Malmö. Deras kunder är främst Trafikverket, kommuner, kollektivtrafikhuvudmännen, Swedavia samt ett antal privata parkeringsoperatörer, fastighetsägare och köpcentrum. De arbetar både med större projekt, installationer och eftermarknadsservice och omsätter cirka 325 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-specialist har du huvudansvaret över den interna IT-driften. Du arbetar med användarsupport gentemot företagets anställda och ansvarar för felsökningar samt hantering av incidenter gällande mjukvara och hårdvara. Därtill övervakar och hanterar du driften av det interna nätverket och kommer i rollen att ha ett nära samarbete med den centraliserade IT funktionen i Österrike. Som IT-specialist arbetar du även med driften av servar och back-up processer.

I rollen som IT-specialist ingår du i Integrations & Engineering teamet som består av 9 personer och utgör en viktig del i den dagliga verksamheten. Du får i rollen möjlighet att arbeta i en stimulerande och flexibel arbetsmiljö som är präglad av ett starkt fokus på att skapa nya lösningar och att utvecklas. I arbetet ingår regelbundna tjänsteresor till kontoren i Sverige.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Tidigare erfarenhet av en liknande roll
• Goda kunskaper i AD och Azure
• God datorvana och hantering av MS Office 365
• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• B-körkort

Vi lägger i processen stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi tror att du som person är anpassningsbar och har lätt för att bygga relationer med människor. Du har lätt för att kommunicera, både i skrift och muntligt och ser dig själv som en social person. Du driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och är ansvarsfull och ordningsam. För att trivas i rollen är du som person pålitlig och serviceminded. Därtill har du en god teknisk kunskap och en positiv inställning till arbetet och trivs att arbeta på egen hand samt i grupp.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Söderort
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-specialist, Azure, AD, SWARCO, IT-tekniker, servicetekniker, Stockholm, drifttekniker, supporttekniker

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3584601