Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

IT-Specialist till BMW Northern Europe job in Sollentuna at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
IT-Specialist till BMW Northern Europe på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

IT-Specialist till BMW Northern Europe

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Sollentuna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Arbetsuppgifter

Till BMW Northern Europé söker vi nu en IT-specialist där du kommer vara en viktig del i BMW:s fortsatta digitala utveckling. I din roll kommer du sitta som bryggan mellan IT och businessen samt vara delaktig i diverse olika projekt. Du kommer även säkerställa samarbetet med den globala IT-funktionen samt vara delaktig i olika internationella projekt. Avdelningen har ansvar för en rad olika system och du kommer tillsammans med dina kollegor administrera dessa samt skapa en smidigare administrering för slutanvändaren.

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

  • Systemansvar och ansvar för IT-applikationer
  • Analysera affärsbehov
  • Involverad i diverse projekt, både lokalt och globalt
  • Leda projekt samt agera delprojektledare
  • Bistå övriga organisationen vid frågor kring affärssystemet

Du kommer att tillhöra ett team på 11 personer och rapportera till IT-Manager samt till Teamlead. I tjänsten kan det även förekomma resor till övriga nordiska länder samt till Tyskland.

Vem är du?

Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, fördelaktigt inom fordonsbranschen. Du har en universitetsexamen inom IT, alternativt gymnasieekonom med relevant arbetslivserfarenhet inom IT, systemdrift eller IT-projektledning. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Du är lösningsfokuserad och har ett intresse för IT och drivs av att hitta nya lösningar för ett effektivare och enklare arbetssätt. Du har en god förmåga att förstå processer och är van att jobba nära företagets business.
Som person är du strukturerad och resultatinriktad samt att du är kommunikativ och social person. För att lyckas i rollen som IT-specialist hos BMW ser vi även att du är duktig på att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och van vid ett högt tempo.

Du erbjuds

Du erbjuds att bli en del av ett härligt team och ett starkt varumärke. BMW sitter i moderna lokaler i Sollentuna/Silverdal med bland annat tillgång till gym. Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på [ Email address blocked ] . Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om BMW Group Northern Europe

BMW Group Northern Europe samordnar och stöder verksamheten för de olika nordiska nationella försäljningsföretagen samt för auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i de nordiska och baltiska länderna. I Norden har BMW-gruppen cirka 200 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. Under 2016 såldes mer än 40 000 BMW, 2400 BMW, 3600 MINI och cirka 2200 motorcyklar på de nordiska marknaderna, vilket var ett rekordår. För mer information om BMW, besök deras hemsida www.bmwgroup.com.


 

Rekommenderade jobb

IT-Specialist till BMW Northern Europe
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Sollentuna Heltid
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 55D765B4A14B4E40AB8DFD295E9335AD