Jobbet IT-säljare sökes till centrala Stockholm, direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-säljare sökes till centrala Stockholm, direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av B2B, trivs med relationsbyggande och är resultatinriktad? Vill du lära dig mer inom IT-området och sälja moderna, privata och hybrida molntjänster mot medelstora företag med höga krav på tillgänglighet och säkerhet? Se hit!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag, beläget i Stockholms innerstad. Som säljare sköter du hela försäljningsprocessen från att boka möten till att komma till avslut. Du kommer självklart ha tillgång till teknisk expertis som hjälper dig att uppnå affärsmålen.

Arbetet innebär en hög aktivitetsgrad och intensiv kundkontakt där dina främsta arbetsverktyg är datorn och telefonen. Inledningsvis kommer ditt fokus vara inriktat på att bearbeta små och medelstora företag för att på sikt bygga upp din egen kundstock som du sedan vårdar och utvecklar.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av kund. Arbetstid är vardagar 08.00-17.00. Företaget har sitt kontor i centrala Stockholm och tjänsten startar så fort vi har hittat rätt person.

Detta söker vi:

Relevant arbetslivserfarenhet av B2B försäljning är ett krav för tjänsten. Om du arbetat med försäljning av IT-tjänster tidigare är det meriterande. Utbildning inom försäljning/marknadsföring är också meriterande. Personliga egenskaper som är efterfrågade i tjänsten som account manager hos vår kund är disciplin, självgående, mål- och resultatinriktad, samt stor drivkraft. Kunden lägger stor vikt vid social kompetens, och att du tycker om att ta eget ansvar i rollen. Du ska behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift. För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har goda datakunskaper och hanterar Officepaketet. Vi håller intervjuer löpande. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40915

Liknande jobb

SÄLJARE MED ERFARENHET AV B2B Stockholm JobBusters
B2B-säljare IT-lösningar Stockholm Office Management

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn011 - Stockholm).