Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

IT-säkerhetsspecialist till Postkodlotteriet job in Stockholm at Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
IT-säkerhetsspecialist till Postkodlotteriet på Ada Digital

IT-säkerhetsspecialist till Postkodlotteriet

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vill du jobba med ett företag som bidrar till en bättre framtid? Postkodlotteriet söker en IT-säkerhetsspecialist!

Postkodlotteriet bidrar till ett starkare civilsamhälle och ger bidrag till ett femtiotal ideella organisationer. Hos Postkodlotteriet kommer du som IT-säkerhetsspecialist arbeta med att sprida ett säkerhets mind-set och ta fram säkra lösningar för att driva lotteriet framåt. Du blir en del av ett högpresterande team som kännetecknas av affärsfokus, professionalism och ett stort driv.

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du en roll där du får möjlighet att vara initiativtagande och påverka organisationens fortsatta arbete inom IT-säkerhet. Du får jobba i en inspirerande miljö på vårt klimatsmarta kontor Waterfront Building i centrala Stockholm. Här arbetar du internationellt och i en entreprenöriell kultur tillsammans med kollegor med fler olika bakgrunder och kompetenser för att fortsätta hålla Postkodlotteriets IT-miljö i framkant. Utöver detta erbjuds du att delta på våra populära inspirationsföreläsningar från de organisationer vi stödjer. Vill du dessutom engagera dig i volontärarbete stöttar vi självklart det!

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som IT-säkerhetsspecialist på Postkodlotteriet blir du en viktig strategisk resurs för framtidens IT-lösningar och kommer jobba med vår IT-säkerhet i hela organisationen. I rollen ingår bland annat:

  • Att tillsammans med utvecklare och infrastrukturtekniker implementera våra system med "security by design" främst i vårt moln på AWS – Cloud och Office 365
  • IT säkerhetsgranskning av produkter, tjänster och leverantörer
  • Utvärdering och integration av säkerhetsprodukter
  • Analysera säkerhetslarm från våra SIEM-system
  • Identifiera och driva Postkodslotteriets långsiktiga mål inom IT-säkerhet med ägandeskap för policys avseende IT-säkerhet
  • Systemägare för vår interna PKI
  • Skapandet av en kultur präglad av innovation och lärande inom IT säkerhet genom att exempelvis utforska nya innovativa IT säkerhetslösningar.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Denna roll tillhör IT-organisationen som består av ungefär 50 kollegor som jobbar i olika agila team som har fokus på bland annat infrastruktur och utveckling. Vi jobbar med agila metoder, modern teknik och har en kultur där kontinuerliga förbättringar och lärande främjas. Utöver det arbetar du även nära avdelningen Risk Management & Legal samt med IT-säkerhetskollegorna inom lotterierna i koncernens övriga länder.

Säkerhetsprodukter som används är bland annat: Sophos Endpoint Protection, Splunk, ProofPoint Antispam, Qualys Vulnerability Scanner, Duo Mobile och Okta.

MER OM DIG

För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat med IT-säkerhet i en Enterprise IT arkitektur och har implementerat säkerhetslösningar i en agil miljö. Du drivs av att förbättra och effektivisera säkerhetsarbetet med ett problemlösande och resultatorienterat förhållningssätt. Vi tror att du som söker trivs i en arbetsmiljö där du har breda kontaktytor och ser det som naturligt att knyta nya kontakter och bygga relationer. Du har ständigt affärsnyttan i fokus och fattar dina beslut efter noggrann riskbedömning.

Det är en bonus om du tidigare har jobbet med olika säkerhetsstandards, till exempel ISO 27001, ISO 31000, OWASP. Utöver det är det även en fördel om du har erfarenhet av att jobba med säkerhet inom molnlösningar, till exempel AWS, Azure, Google Cloud.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 

Rekommenderade jobb

IT-säkerhetsspecialist till Postkodlotteriet
Ada Digital Stockholm Heltid
Senior Regulatory Affairs Manager till Xspray Pharma
XSpray Pharma AB (publ) Stockholms län - Solna Heltidsanställd
Ej angett
Service Sales Manager Boiler Services
BWSC Sweden AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 252ACA2B52CB43E9AA18621058012C1D