SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
IT-Säkerhetsspecialist till Apotek Hjärtat AB på ICA

IT-Säkerhetsspecialist till Apotek Hjärtat AB

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Varför ska du jobba hos oss? Katrin Andersson, Chief Information Security Officer (CISO) berättar: 
Vi på Apotek Hjärtat är stolta över den viktiga verksamhet vi bedriver. Vi jobbar med samhällsviktig verksamhet och känslig information. Samtidigt bedriver vi ständig affärsutveckling och förbättringsarbete. Denna kombination skapar en spännande miljö med engagerade medarbetare samt höga krav på IT- och informationssäkerhet. Som IT säkerhetsspecialist hos oss får du vara med på en spännande resa med att utveckla arbetssätt och att genomföra aktiviteter för att säkerställa att information och IT system skyddas på ett ändamålsenligt sätt. För mig som chef är det viktigt att alla är delaktiga i det vi gör och att vi har det roligt på jobbet.   
  
Så här jobbar en IT säkerhetsspecialist på Hjärtat!    
Apotek Hjärtats IT-avdelningen ansvarar för att tillhandahålla samtliga affärsstödjande IT-funktioner och tjänster och är en viktig del av Apotek Hjärtat. Vårt IT-landskap idag består av egenutvecklade system, konfigurerade standardsystem, och rena tjänster.   
 

Nu söker vi dig med ett starkt intresse av att arbeta tekniknära med IT säkerhetsrelaterade frågor. Rollen som IT säkerhetsspecialist innebär främst att stötta verksamheten, e.g. produktägare, utvecklare och IT-drift, med det operativa och praktiska arbetet inom IT- säkerhet, och samtidigt hjälpa till med att hitta det bästa sättet att implementera relaterade policys och metoder som gäller inom hela ICA Gruppen. Du kommer arbeta nära flera andra funktioner på Hjärtat, och med IT- och informationssäkerhetsspecialister från andra ICA-bolag i aktiviteter som spänner över koncernen.  

 
I den här rollen kommer du bland annat att: 

  • Stötta och samordna analyser och åtgärder för att säkerställa en effektiv implementering av security baselines och andra IT-säkerhetskrav  

  • Stötta projekt och utvecklingsinitiativ med rådgivning kring IT säkerhetsarkitektur, lösningar och rutiner 

  • Medverka i tekniska riskanalyser av existerande IT system och miljöer  

  • Testa och utvärdera säkerheten i Apotek Hjärtats IT miljö, system och produkter  

  • Vara med och vidareutveckla och medverka i hantering av logg- och sårbarhetsanalys 

  • Vara med och vidareutveckla och medverka i hantering av IT- och informationssäkerhetsincidenter 

  

Det här är du!    
Du har en bred kompetens, och intresse för att lära dig mer, inom IT och säkerhet. Vi tror att du tidigare kan ha jobbat som utvecklare eller systemadministratör med intresse och inriktning mot säkerhet. Vi ser gärna att du har arbetat med operativ IT säkerhet eg. IT säkerhetsarkitektur, statisk kodanalys, read teaming, offensiv säkerhet, SIEM, vulnerabiliy mangement, forensics, pen-testing, threat modeling. Har du även erfarenhet av arbete med vedertagna standarder och ramverk inom informationssäkerhet (eg. ISO27001, NIST, CIS, OWASP) ser vi det som meriterande.  
 
Du har gärna universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område till exempel informationssäkerhet/ datavetenskap. Du är flytande med svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du organiserad, strukturerad och besitter god analytisk förmåga samt ett stort driv. Du har förmåga att kommunicera tekniskt komplicerade samband och effekter på ett enkelt sätt och kan översätta abstrakta begrep till relevanta konkreta exempel. För dig är bra samarbeten viktigt och du trivs i att ha många kontaktytor.   
  

Vill du bidra till bättre hälsa och större välbefinnande varje dag tillsammans med oss? 
Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett företag som växer och utvecklas. Trots att vi har närmare 400 apotek, så är vi på Hjärtat som ett litet företag. För oss är det viktigt att ta vara på våra medarbetares kunskap och tankar och vår hemvist i ICA Gruppen ger stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar - engagemang, entreprenörskap och enkelhet.  


Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! 
 

Vad händer nu?    

tjänsten är på heltid och provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdagen är 9 juni.

Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
 
Som en del i kompetensbaserad rekrytering använder vi oss av arbetspsykologiskatester.  Har du frågor om tjänsten kontakta Katrin Andersson, [ Email address blocked ]  
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Talent Acquisition Partner Sanna Smidvik, 076-719 58 [ Email address blocked ]  
  

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!   

 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018524