Jobbet IT-säkerhetskonsulter till nytt Security Operations Center på C.A.G. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-säkerhetskonsulter till nytt Security Operations Center på C.A.G. publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du bli IT-säkerhetskonsult och arbeta för att skapa säkra miljöer för kunder inom branscher såsom försvaret, bank och finans? C.A.G Engvall Security har nu öppnat upp en möjlighet för dig som och har ett stort intresse av IT- och/eller informationssäkerhet då de ska bygga ett nytt Security Operations Center (SOC) med fokus på övervakning av kritiska IT-miljöer med höga krav på säkerhet. En eftertraktad möjlighet där du får vara med och bygga något från grunden i en ständigt föränderlig och spännande bransch!


Om tjänsten
C.A.G är en familjär IT-koncern som erbjuder kvalificerade konsultuppdrag inom IT-management, systemutveckling, drift och förvaltning samt utbildning. Koncernen bildades 2005 och består av 8 dotterbolag och 330 specialistkonsulter med huvudkontor i Stockholm. Dotterbolaget C.A.G Engvall Security växer och ska nu bemanna ett nytt Security Operations Center inom koncernen, varför de nu behöver utöka med konsulter med fokus på säkerhetsövervakning, logganalys och hantering av incidenter. Rollen passar både dig som precis avslutat dina studier inom IT-säkerhet och med ett stort intresse för att utvecklas vidare inom området, eller dig med flera års tidigare erfarenhet inom IT- och informationssäkerhet. Du kommer att utmanas och utvecklas i din roll tillsammans med seniora kollegor inom området, samtidigt som du i ditt dagliga arbete kommer få ta ett stort eget ansvar och arbeta mot spännande kunder och med olika IT-miljöer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos C.A.G Engvall Security.

Du erbjuds

• En roll med mycket ansvar i kundnära projekt inom IT- och/eller informationssäkerhet
• Möjligheten att arbeta tillsammans med seniora kollegor med lång erfarenhet inom branschen
• En roll där du får bidra till IT-säkerhet i några av samhällets mest kritiska branscher
• Individuell kompetensutveckling där du får möjlighet att bygga upp funktionen från grunden och vidareutveckla den
• Möjligheten att arbeta inom en bransch under ständig utveckling

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med en unik sammanhållning och som värdesätter att ha roligt tillsammans.

Arbetsuppgifter

• Säkerhetsövervakning och hantering av larm
• Logganalys och incidenthantering

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en kandidat- eller masterexamen inom IT, gärna med inriktning mot IT-säkerhet eller motsvarande kompetens erhållen på annat sätt.
• Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Detta då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är starkt meriterande om du:

• Har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare där du har arbetat med incidenter, logganalys, drift och säkerhet

Som person är du:

• Problemlösande
• Bra på att samarbeta
• Ansvarstagande

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
• Arbetstider: Kontorstider, flexibla 8-17, beredskapsjour på kvällar, nätter och helger ingår.
• Placering: Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och C.A.G Engvall Securitys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

Information om företaget
C.A.G C.A.G är en familjär IT-koncern som erbjuder kvalificerad specialist- och verksamhetskonsulting med fokus på IT-management, systemutveckling, drift och förvaltning samt utbildning. C.A.G Engvall Security är ett dotterbolag inom C.A.G-koncernen helt dedikerat till IT- och Informationssäkerhet som erbjuder expertis inom säkerhetsarkitektur, kravanalys och granskningar, samt rådgivning och stöd inom områden som ledning & styrning och GRC (Governance, Risk management och Compliance).

Med fokus på kvalitet och kundnytta levererar vi avancerade helhetslösningar inom IT- och informationssäkerhet till såväl myndigheter och organisationer och privata aktörer. Vi hjälper våra kunder att aktivt arbeta med dessa områden och integrera dem i sina verksamhetsprocesser.

Referens

15044637-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till