Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-säkerhetsarkitekt till ICA i Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-säkerhetsarkitekt till ICA i Stockholm på Ada Digital

IT-säkerhetsarkitekt till ICA i Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbeta på ett av Sveriges mest välkända företag, ICA, i en central roll inom IT-säkerhetsområdet som IT-säkerhetsarkitekt!

Brinner du för IT-säkerhet och vill arbeta med utmanande arbetsuppgifter i en spännande miljö? Vi på ICA står inför en rad spännande projekt med fokus på digitalisering och satsning mot automatiserad e-handel och Sveriges största kundlojalitetsprogram. Som IT-säkerhetsarkitekt får du vara med och bidra strategiskt till ICAs dataskydd- och informationssäkerhetsarbete. Rollen som IT-säkerhetsarkitekt är en ny satsning inom ICA Sverige där du erbjuds stora chanser att påverka utformningen av den!

VI ERBJUDER DIG

 • Att bli del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur med tydliga utvecklingsmöjligheter som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar och lär sig av varandra
 • Chansen att få arbeta med flertalet projekt kopplat till en av ICAs största satsning någonsin, nästa generations e-handel
 • Möjligheten att driva arbetet med att designa och utforma informationssäkerhet- och dataskyddsarbetet hos ett av Sveriges välkändaste företag
 • Att få vara med på en spännande resa att arbeta mer datadrivet och molnförflyttning
 • Arbete med moderna teknologier i en roll som du har möjlighet att påverka och utforma

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som IT-säkerhetsarkitekt hos oss på ICA Sverige ansvarar du för att sätta riktning och strategi för hur ICA Sverige ska arbeta med informationssäkerhet och dataskydd i sina IT-lösningar. Du ansvarar för att bistå med krav, design, rådgivning och riskbedömning för att hitta bästa lösning för varje given situation. Till din hjälp har du en grupp specialister som stöd i genomförandet med expertkunskap inom olika områden. Med stödet från närmsta teamet i ryggen arbetar du med utvecklare och andra arkitekter för att coacha och stärka upp informationssäkerhet- och dataskyddsområdet. Du kommer jobba med IT-säkerhet i ett applikationsutvecklings- och förvaltningsperspektiv via både molnlösningar så som Azure, AWS och Google Cloud samt traditionell on-premise IT. Vidare ansvarar du även för att stötta arkitektgruppen i deras arbete med målarkitektur och framtagandet av tekniska lösningar.
I din roll kommer du att ansvara för följande inom IT-säkerhetsområdet:

 • Säkerställa att ICA Sveriges satsningar inom molntjänster och nästa generations e-handel byggs med god nivå av informationssäkerhet och dataskydd
 • Att tekniska lösningsförslag granskas samt möter de krav som ställs på informationssäkerhet och dataskydd
 • Arbeta med ICA Sveriges DevOpsteam för att säkerställa att informationssäkerhet och dataskydd är inbyggt i såväl deras arbetssätt som deras lösningar.
 • Kravställning, uppföljning och dokumentation
 • Strategiskt bidra till ICAs dataskydds- och informationssäkerhetsarbete
 • Omvärldsbevaka i syfte att stötta och utbilda teamet, verksamheten och andra arkitekter i teknikval och inbyggt dataskydd/informationssäkerhet
 • Samarbetet mellan interna och externa intressenter
 • Vidareutveckla ICAs informationssäkerhetskrav och krav från både kommande och gällande regelverk och lagar
 • Stödja vid riskbedömningar och identifiera brister och arbeta på en lösning

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir medlem i teamet CIO Office, inom verksamhetsutveckling och IT (VUIT), som består av tre olika produktteam. Ditt mandat rör hela ICA Sverige, som omfattar den svenska dagligvaruhandeln av ICA Gruppen. I ditt närmsta team finns det informationssäkerhet- och dataskyddspecialister, produktägare och dataskyddsombud. Teamet arbetar med dataskydd och informationssäkerhet, med målsättningen att bli bäst i Sverige inom dessa områden. Idag jobbar vi remote, och kommer att försätta med det även på deltid framöver för den som vill. När du jobbar på plats kommer du att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Solna Station med gym och motionsstationer.

MER OM DIG

Vi söker dig som både kan driva sitt eget arbeta självständigt framåt samtidigt som du trivs att arbeta i nära samarbete tillsammans med andra. Du är trygg att ge vägledning och vet vikten av ett gott bemötande gentemot både dina kollegor i teamet samt andra intressenter. Du är nyfiken på att lära dig nya saker samt att du som person är ansvarsfullt och säkerställer att du når dina resultat.


Erfarenhetsmässigt har du arbetat tidigare i en liknande roll. Du har arbetat både med traditionell on-premise IT och molnlösningar. Du är van att kravställa, ta fram arkitektur och granska lösningsförslag samt designdokumentation. Du har jobbat med regelverk, är van att jobba med standardiserade kontroller och vet hur det implementeras. Har du tidigare arbetat inom retail med privacy by design och integrationen med personuppgifter samt DevOps är det meriterande.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 

Rekommenderade jobb

IT-säkerhetsarkitekt till ICA i Stockholm
Ada Digital Stockholm Heltid
Infosäk- & dataskyddsspecialist, ICA Stockholm
Ada Digital Stockholm Heltidsanställd
Telge Energi söker Frontend-utvecklare i Stockholm
Ada Digital Södertälje Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 52CC98142FAF4FC2A843BC88DE6A52AE