Jobbet IT-säkerhetsanalytiker till Combitech har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-säkerhetsanalytiker till Combitech publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning


Vill du komma till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter? Har du dessutom ett stort intresse för IT-säkerhet? Vad bra, då är detta tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som SOC-analytiker på Combitech innebär att du övervakar, gör analyser och kartlägger incidenter i kunders IT-infrasstruktur. Det kan t.ex handla om att kvalificera olika händelser och därefter göra analyser och dra slutsatser som leder till förbättringsåtgärder hos kund. Du kommer ingå i ett team bestående av 12 personer där majoriteten jobbar operativt med IT-säkerhet på oilka sätt.

I början av din anställning kommer du att få en grundling introduktion till företaget och kommer därefter att gå bredvid en mer senior kollega. Detta för att du på bästa sätt ska komma in i din nya roll.

Arbetstider: Tjänsten är initialt dagtid men kommer på sikt innebär att du går på ett roterande skift, där du jobbar dag, kväll och natt, Mer info om det ges vid intervjutillfälle

Om företaget
Combitech är ett av Sveriges ledande företag inom teknik och verksamhetskonsulting. Genom att kombinera teknik med miljö- och säkerhetstänkande får Combitechs kunder effektiva lösningar som är unika i branschen. Combitechs konsulter har expertkompetens inom bland annat informationssäkerhet, systemsäkerhet, logistik, systemintegration och systemutveckling.
Combitechs konsulttjänster inom Informationssäkerhetsområdet utgör ett av företagets viktigaste områden.

Din profil
Skallkrav:
- Relevant utbildning inom IT, t.ex. inom IT-säkerhet
- Svenska och engelska och tal och skrift
- Svensk medborgare

Meriterande
- Kännedom om SIEM och IDS
- Erfarenhet av attackvektorer
- Kunskaper inom programmering, inom t.ex. Python

Som person har du ett genuint tekniskt intresse mot IT-säkerhet och säkerhetslösningar. Du har en hög analytisk förmåga, där du ser lösningar framför problem. I rollen som SOC-analytiker kommer du att jobba självständigt men också i team, det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga och har en positiv attittyd. För att lyckas i denna roll är du en person som tar tag i bollen och inte är rädd för att misslyckas.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Växjö
Start: Omgående eller enligt övenenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag.

Referens

21577

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till