Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-rekryterare med kundansvar jobb i Göteborg på Software Skills

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-rekryterare med kundansvar på Software Skills

IT-rekryterare med kundansvar

Software Skills Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Software Skills är ett rekryteringsföretag specialiserat på software och IT. Vi matchar de bästa utvecklarna, testarna och övriga IT-experter med utmanande jobb i Göteborg. Vår kundbas innefattar små startups och konsultbolag såväl som internationella produktbolag. Hittills har vi rekryterat flera hundra kandidater från hela världen till spännande jobb och konsultuppdrag och vi fortsätter att växa; med många nya kunder och framtida projekt på gång är vi i behov av förstärkning. 

Därför letar vi just nu efter fler kundansvariga IT-rekryterare till vårt Göteborgsteam! På företaget är vi sammanlagt runt 60 anställda som jobbar efter ledorden Quality, Knowledge och Connected - ett härligt gäng med spridda yrkesbakgrunder och erfarenheter.  

Rekryteringsavdelningen består i dagsläget av ett litet och tight team med personer som samarbetar och stöttar varandra, samtidigt som var och en har sitt eget ansvarsområde. Kanske delar du vår ambition att skapa goda relationer med kunder och kandidater?  

Till vår hjälp när vi rekryterar utvecklare har vi några av marknadens bästa kodtester via vårt systerbolag Future Skill. Inom företaget har vi dessutom tillgång till gedigen IT-expertis, vilket gör att vi kan kvalitetssäkra våra kandidater på ett sätt som få rekryteringsbolag kan! 

För tillfället genomför vi förändringar i vår organisering där vi satsar på att skapa ännu tydligare mål och interna karriärvägar. Vi har en välbeprövad affärsmodell som vi nu optimerar för att kunna hjälpa fler kunder med fler tjänster och hoppas att du vill vara med och hjälpa oss i förändringsarbetet. 

Om rollen 
I rollen kommer ditt fokus ligga på att hitta relevanta kandidater, driva processerna framåt samt leta reda på företag som har behov av vår expertis inom rekrytering, talent-program, rekryteringskonsultation, HR eller Employer Branding. Vår styrka ligger i att vi är formbara och anpassar oss efter vad våra kunder och partners behöver från oss. 

Dina ansvarsområden är: 
  • Ansvar, ägarskap och långsiktigt förvaltande av kund- och kandidatrelationer 
  • Rekrytering och search 
  • Sälj mot kunder 
  • Medverka på rekryteringsaktiviteter 

Om dig 

  • Du har ett par års erfarenhet av rekrytering och / eller försäljning 
  • Du har ett genuint intresse för människor, är öppen, social och framåt 
  • Du är van att jobba med telefonen som verktyg 
  • Du behärskar både svenska och engelska obehindrat 
  • Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet 
  • Meriterande med kunskap inom IT-branschen (men inget krav) 

Vi erbjuder dig 
Software Skills är ett expansivt företag, vilket betyder att du har möjlighet att växa i takt med oss. Rollen är självständig i en kontext som präglas av gemenskap och laganda, med gott om utrymme för egna idéer. Vi värdesätter hälsa och fritid - som anställd hos oss får du sex veckors semester, ett gediget friskvårdsbidrag, cykel samt tillgång till våra lokaler efter arbetstid där du har möjlighet att fokusera på egna projekt eller ordna aktiviteter med dina kollegor och vänner. 

Vi har precis flyttat och huserar nu i ett ljust och fint kontor i Brunnsparken i centrala Göteborg. Arbetskulturen kan definieras som kreativ, avslappnad och utmanande. Vi är ett sammansvetsat arbetslag som hjälps åt och tar hand om varandra. Det är högt i tak och trevlig stämning och vi ordnar ofta aktiviteter: så som curling, pingisturneringar, after work och middagar. 

Ansökan 
Några frågor om tjänsten? Kontakta då ansvarig rekryterare Rickard Kannerholt på 0720-22 21 27 eller rickard.kannerholt@softwareskills .se. Klicka på knappen Apply uppe till höger för att skicka in din ansökan. Intervjuer hålls löpande, vilket betyder att rollen kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

GDPR: När du ansöker tillåter du oss att spara din information i strikt rekryteringssyfte. Läs vår Privacy Policy för mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Rekommenderade jobb

IT-rekryterare med kundansvar
Software Skills Göteborg Heltid
IT-rekryterare & Talent Sourcer
Software Skills Göteborg Heltidsanställd
Ekonom
Software Skills Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?