Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-rekryterare & Talent Sourcer jobb i Göteborg på Software Skills

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-rekryterare & Talent Sourcer på Software Skills

IT-rekryterare & Talent Sourcer

Software Skills Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Software Skills är ett rekryteringsföretag specialiserat på software och IT. Vi matchar de bästa utvecklarna, testarna och övriga IT-experter med utmanande jobb i Göteborg. Vår kundbas innefattar små startups och konsultbolag såväl som internationella produktbolag. Hittills har vi rekryterat flera hundra kandidater från hela världen till spännande jobb och konsultuppdrag och vi fortsätter att växa; med många nya kunder och framtida projekt på gång är vi i behov av förstärkning. 

Därför letar vi just nu efter fler rekryterare med inriktning på search och headhunting till vårt Göteborgsteam! På företaget är vi sammanlagt runt 60 anställda som jobbar efter ledorden Quality, Knowledge och Connected - ett härligt gäng med spridda yrkesbakgrunder och erfarenheter.  

Rekryteringsavdelningen består i dagsläget av ett litet och tight team med personer som samarbetar och stöttar varandra, samtidigt som var och en har sitt eget ansvarsområde. Kanske delar du vår ambition att skapa goda relationer med kunder och kandidater? 

Till vår hjälp när vi rekryterar utvecklare har vi några av marknadens bästa kodtester via vårt systerbolag Future Skill. Inom företaget har vi dessutom tillgång till gedigen IT-expertis, vilket gör att vi kan kvalitetssäkra våra kandidater på ett sätt som få rekryteringsbolag kan! 

För tillfället genomför vi förändringar i vår organisering där vi satsar på att skapa ännu tydligare mål och interna karriärvägar. Vi har en välbeprövad affärsmodell som vi nu optimerar för att kunna hjälpa fler kunder med fler tjänster och hoppas att du vill vara med och hjälpa oss i förändringsarbetet. 

Om rollen 

I rollen kommer du erbjudas handledning och verktyg för att kunna headhunta eftersökta kandidater åt våra kunder. I vårt gedigna nätverk finns även mängder av lämpliga personer för oss att bygga vidare kontakten med. 

Dina ansvarsområden är: 

 • Ansvar och ägarskap över sourcing-processen 
 • Sköta allt ifrån search, screening och intervjuer till referenstagning 
 • Att hitta intressanta kandidater genom aktiv search / headhunting 
 • Skapa och underhålla långsiktiga relationer med kandidater 
 • Medverka på rekryteringsaktiviteter 

Om dig 

 • Du har erfarenhet eller utbildning inom rekrytering och / eller försäljning 
 • Du har ett genuint intresse för människor, är öppen, social och framåt 
 • Du är van att jobba med telefonen som verktyg 
 • Du behärskar både svenska och engelska obehindrat 
 • Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet 
 • Meriterande med kunskap inom IT-branschen (men inget krav) 

 Vi erbjuder dig 

Software Skills är ett expansivt företag, vilket betyder att du har möjlighet att växa i takt med oss. Rollen är självständig i en kontext som präglas av gemenskap och laganda, med gott om utrymme för egna idéer. Vi värdesätter hälsa och fritid - som anställd hos oss får du sex veckors semester, ett gediget friskvårdsbidrag, cykel samt tillgång till våra lokaler efter arbetstid där du har möjlighet att fokusera på egna projekt eller ordna aktiviteter med dina kollegor och vänner. 

Vi har precis flyttat och huserar nu i ett ljust och fint kontor i Brunnsparken i centrala Göteborg. Arbetskulturen kan definieras som kreativ, avslappnad och utmanande. Vi är ett sammansvetsat arbetslag som hjälps åt och tar hand om varandra. Det är högt i tak och trevlig stämning och vi ordnar ofta aktiviteter: så som curling, pingisturneringar, after work och middagar. 

Ansökan 

Några frågor om tjänsten? Kontakta då ansvarig rekryterare Rickard Kannerholt på 0720-22 21 27 eller [ Email address blocked ] . Klicka på knappen Apply uppe till höger för att skicka in din ansökan. Intervjuer hålls löpande, vilket betyder att rollen kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

GDPR: När du ansöker tillåter du oss att spara din information i strikt rekryteringssyfte. Läs vår Privacy Policy för mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60e6b717cb3ad80f35681a07