Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-projektledare till SEB i Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-projektledare till SEB i Stockholm på Ada Digital

IT-projektledare till SEB i Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Lockas du av möjligheten att axla en nyckelroll och bidra i ett av SEB:s mest unika moderniseringsprojekt någonsin?

I rollen som IT-projektledare på SEB erbjuds du möjligheten att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt. Du kommer få vara med och bidra i en unik förändringsresa där du kommer vara inblandad i att bygga upp en helt ny plattform för insättningar. I din roll på Core Ledger kommer du att vara knytpunkten mellan affärsverksamhetens behov och teamet som ska förverkliga stabila tekniska lösningar.

OM JOBBET

Teamet Core Ledger är i startgroparna för moderniseringsprojektet av SEB:s insättningssystem. I din roll som IT-projektledare är du drivande i att arbetet går framåt och att uppsatta mål uppnås. Du klargör prioriteringar och eskalerar. Du etablerar naturliga kontaktvägar till andra team och stakeholders inom banken för att projektet så gå så effektivt som möjligt.

Ditt arbete säkerställer att utvecklingen av den nya plattformen möter verksamhetens och användarnas krav och behov. Detta gör du i tätt samarbete med Scrum Master, systemutvecklare, IT-arkitekter, kravanalytiker och produktägare. I och med din närhet till den övriga verksamhetens förutsättningar och behov har du även många andra interna kontaktytor.

Vi erbjuder dig:

  • Att bli en del av ett mycket kompetent team som är skräddarsytt för detta viktiga projekt
  • En modern organisation med hög förändringstakt
  • Möjligheten att få vara med att bidra på en förändringsresa där din input och energi är avgörande för arbete
  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter inom organisationen

Ditt team:
I rollen som IT-projektledare ingår du i team Core Ledger. Teamet bildades för ungefär 1,5 år sedan för detta projekt och består idag av Scrum Mater, utvecklare, kravanalytiker, lösningsarkitekter och produktägare. SEB sitter i moderna lokaler intill Mall of Scandinavia, Solna. När vi inte arbetar på distans finns det restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjlighet att delta i grupptävlingar varje vecka.

VEM ÄR DU?

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Du har tidigare erfarenhet av ledande roller som till exempel projektledare eller Scrum Master. Du är kommunikativ och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas I rollen har du ett genuint intresse och nyfikenhet för projektledning och att lära dig mer om verksamheten. Du har god förmåga att både förstå och göra det förstådd, och kan anpassa ditt budskap till mottagaren. Som person räds du inte att visa vägen och gillar utmaningar. Teamets arbete är nyskapande och moderniserande och du trivs i en innovativ miljö med ständigt förändrings- och förbättringsfokus. Du tar dig an nya uppgifter med en kreativ och nyfiken inställning, och du värderar noggrannhet och struktur i utförandet av dina uppgifter.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

[ Link removed ]

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: E87B7186E1114D569297F5E995779654