Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-projektledare till Checker Consulting & Motor AB jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-projektledare till Checker Consulting & Motor AB på Poolia

IT-projektledare till Checker Consulting & Motor AB

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta i en verksamhetsnära roll som konsult där du är med och driver kunders IT-utveckling framåt? Gillar du att arbeta både operativt och strategiskt i en projektledarroll med många kontaktytor? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig!

Nu söker vi ytterligare en IT-projektledare till Checker Consulting med bred erfarenhet inom IT-drift och IT-outsourcing som vill bli en nyckelperson hos Checkers kunder i deras transformation.

Checker Consulting & Motor AB är ett nischat management konsultföretag med fokus på att effektivisera och förbättra företags outsourcade verksamhet genom att driva förändringsledning av både IT-funktioner, IT-inköpsorganisationer och företagens outsourcingpartners. Checkers uppdrag börjar vid en idé och fortsätter fram till att kundens medarbetare och samarbetspartners har introducerats till det nya sätter att jobba och verka tillsammans i sina nya roller och ansvar. Checker implementerar förändring genom att låta kunderna och deras outsourcing leverantörer arbeta praktiskt och hands-on för att jobba in nya arbetssätt och rutiner.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Checkers uppdrag handlar om att driva och effektivisera kunders IT-outsourcing. Som IT-projektledare driver och genomför du de strategier som du tillsammans med kunden har verkat fram och som beslutats av kunden. Du sitter du på plats ute hos kund och agerar projektledare och förändringsledare. Du leder både det konkreta IT projektet och den organisatoriska förändringsresan med nya roller och kompetenser tillsammans med kundens IT organisation.

Som IT-projektledare kommer du att arbeta i en variation av IT-miljöer och nya tekniker där du arbetar med att utveckla och effektivisera IT-infrastrukturen för verksamheten. Du kommer att samarbeta med stora delar av organisationen och med leverantörer. En annan viktig del är medarbetarnas nuvarande och framtida IT-miljö och nya roller.

Ditt ansvar kommer också att innefatta:
- Kravställning av system, applikationer och leverantörer
- Projektbudget och avtal
- Strategiarbete tillsammans med ledning
- Systemstöd, support och kompetensutveckling
- IT-säkerhet och GDPR
- Identifiera tjänster som kan outourcas / om-outsourcas / in-sourcas
- Driva förstudier med tydliga och adekvata business case

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som konsult i liknande roll och som vill arbeta konsultativt både operativt och strategiskt.

Du har bred erfarenhet och kunskap inom tjänstepaketering utifrån ett outsourcingperspektiv, Microsofts produktportfölj, applikationshantering (drift, utveckling), hostinglösningar och infrastruktur i allmänhet, nätverk och andra effektiviseringslösningar.

Vidare har du även kunskap inom projektledning och projektledningsmetodik som till exempel PRINCE2, IPMA, SCRUM, XP, Kanban samt praxisprocesser för att leverera IT-tjänster till organisationer samt drift och nätverksmiljöer. Din kommunikationsförmåga är god och att du behärskar svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet som konsult och projektledare och har ett ansvarstagande och affärsmässighet med förmåga att skapa goda relationer och samarbeten såväl internt som externt. Du är en god beställare, har en god problemlösningsförmåga och trivs i en föränderlig värld. Vi tror att du också vill göra skillnad med ditt arbete och hos Checker Consulting & Motors får du den möjligheten.

Om verksamheten
Checker Consulting & Motor AB är ett nischat management konsultföretag med fokus på att effektivisera och förbättra företags outsourcade verksamhet genom att driva förändringsledning av både IT-funktioner, IT-inköpsorganisationer och företagens outsourcingpartners, för att leverera verkliga konkreta och mätbara resultat till våra kunder. Vi vill vara med och skapa värde från start hela vägen in i mål där våra kunder ska kunna mäta de konkreta värden vi har skapat för dem. Nyckeln till framgång är när vi delar samma mål och motivation för att lyckas.

… & motor? Vi befinner oss ofta i partnerskap med företag och kunder som delar våra egna intressen inom motorsport och racing. Vi tror att för att kunna lyckas i livet och i våra uppdrag måste man hålla fokus på målet, tro på sin sak att förändringen leder till något bättre, att kunna planera om och anpassa sig när man stöter på hinder och tro på ”teamet” har förmågan att lyckas och vinna.

För mer information besök www.checkerconsulting.se.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61353