Jobbet IT-projektledare sökes till Kantar Sifo! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-projektledare sökes till Kantar Sifo! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du systemvetare och vill arbeta med projektledning? Vill du vara med och projektleda marknads- och opinionsundersökningar till de största företagen i Sverige? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

För Kantar Sifos räkning söker vi nu en IT-projektledare till huvudkontoret i Stockholm. Kunden, Kantar Sifo AB, är ett av Sveriges ledande marknadsundersökningföretag och ingår i en global koncern med kontor i över 80 olika nationer. De hjälper företag och organisationer med marknadsundersökningar och tillhandahåller insikter gällande medarbetar-, organisations- och ledarskapsutvecklingsfrågor. Kantar Sifo verkar inom en mängd olika branscher och organisationer så som IT & Telekom, bank och finans, bilindustrin, media, läkemedelsbranschen med flera.

Som projektledare kommer du att vara drivande i många olika typer av projekt och kan även komma att leda internationella projekt inom marknad och opinionsundersökningar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

- Implementering av nya tekniska lösningar
- Att ha en teknisk konsultativ roll i säljprocessen (dock ej eget säljansvar)
- Delta i och aktivt driva förändringsarbete i redan uppsatta projekt
- Besvara tekniska frågeställningar internt och externt
- Ge förslag på tekniska lösningar, tex sammankoppling av datakällor, API och rapportering.
- Ansvara för och delta i interna projekt som exempelvis automatisering, processer och dokumentation
- Bidra med teknisk expertis och nya idéer i olika former av kundprojekt och leveranser

I rollen ingår också att hålla dig uppdaterad med nya teknologier och säkerställa att det kunden erbjuder håller hög klass. Du kommer till en början få stöd under din introduktion av de seniora kollegorna för att sedan utvecklas mot en mer självgående roll med mycket kundkontakt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och man kommer bli anställd av Kantar Sifo AB. Arbetstid är måndag-fredag 8-17. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller KY-utbildning inom systemvetenskap eller liknande och som vill koordinera eget arbete i system/inom utveckling med projektledning. Du bör ha mycket goda kunskaper i SQL och erfarenhet från programmering, big data, API eller HTML är meriterande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i projekt, antingen som projektledare eller projektdeltagare.

För den här tjänsten kommer vi lägga stor fokus på dina personliga egenskaper. För att trivas i den här rollen behöver du ha ett tekniskt intresse och vara driven, orädd, nyfiken och kunna hantera många bollar i luften. Vidare så vill vi att du är analytisk, innovativ och får saker att hända. Att du är kommunikativ och förtroendegivande ser vi som en självklarhet för att klara av rollen. Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45637

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till