Jobbet IT-PROJEKTLEDARE INOM SYSTEM OCH PROCESSUPPORT TILL FASTIGHETSBOLAG har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-PROJEKTLEDARE INOM SYSTEM OCH PROCESSUPPORT TILL FASTIGHETSBOLAG publicerad av Academic Work

Heltid
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som har ett riktigt skarpt öga när det kommer till effektiva IT-stöd och processutveckling! Ett av Sveriges största fastighetsbolag söker nu en kollega som kan projektleda och utveckla två av organisationens viktigaste interna IT-system. Har du studerat systemvetenskap och har kunskap inom databaser som du vill använda i ett arbete som rör utvecklingsprojekt inom IT? Då kan du vara den vi söker!

Academic Work söker för kunds räkning en system- & processupport som kan agera projektledare till ett långsiktigt konsultuppdrag med goda chanser till överrekrytering. Behovet har uppkommit då bolagets IT-system- och processägare har mycket att göra och därav behöver en junior kollega som kan supportera i uppgifter runt bolagets interna IT-system. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund inom fastighetsbranschen. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som system- och processupport kommer du jobba inom en IT-organisation om drygt 100 anställda. Du kommer att ingå i ett team med nära kollegor som arbetar med system- och processutveckling av IT-stöd till organisationen. Ditt arbete kommer handla om att projektleda och stötta organisationen i hantering av interna affärs- och projektsystem. Supporten kommer innebära arbetsuppgifter högt som lågt och ställer höga krav på god service, hög logisk förmåga och initiativtagande.

I rollen kommer du till exempel att:

* Agera projektstöd och kontaktpunkt och projektstöd mot den interna organisationen avseende utveckling av interna system
* Dagligen ta emot och hantera användar- och supportfrågor från den interna organisationen kopplat till interna system
* Baserat på återkommande feedback/supportfrågor: identifiera potentiella utvecklingsområden i systemen
* Hantera mycket data kopplat till systemen, samt övervaka systemens leverans och prestanda
* Ständigt arbeta för att effektivisera processerna kopplat till de båda systemen

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för IT-system och processutveckling. Du har ett väl utvecklat logiskt tänkande och ser en framtid som t.ex. projektledare inom IT- och systemutveckling. Du behöver inte vara tekniskt avancerad, utan starkt intresse och god systemkunskap/förståelse kan vara tillräckligt!

* Minst en kandidatexamen inom systemvetenskap alternativt inom ekonomi/finans förutsatt att även IT-kunskap finns
* Upp till 2 års erfarenhet av system- och processutveckling. Vi ser detta som en junior tjänst, där du kommer att börja basic med mindre ansvar och mer stöttning
* Teoretisk samt praktisk erfarenhet av arbete med API:er och arbete i SQL, t.ex. från studierelaterade projekt
* Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, då du kommer att kommunicera med IT-avdelningarna och användare i både Sverige och internationellt
* Goda kunskaper i Microsoft Excel, samt i system i allmänhet

Det är meriterande om du har arbetat med förändringsarbete och systemimplementationer sedan tidigare i en kravställande position. Vi lägger dock stor vikt vid din personlighet, vilket kommer vägas tyngre än tidigare erfarenhet.
Som person är du mycket initiativtagande och självständig i ditt arbete. Du drivs av effektiva tekniska lösningar, har ett utvecklat processtänk och trivs med att jobba i komplexa miljöer. Vidare är du en nyfiken person, som driver din egen utveckling och agerar professionellt och strukturerat mot personer i din omgivning.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, konsultuppdrag 6 månader med chans till förlängning alternativt överrekrytering
* Placering: Rosenlundsgatan, Södermalm (precis vid Södra station)
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15010497-SE

Liknande jobb

Nav Professionals Stockholm Stockholm Nigel Frank International
NAV Consultant Stockholm Nigel Frank International
Junior BI Consultant Stockholm Nigel Frank International
Aditro Logistics söker lagerarbetare Strängnäs Aditro Logistics
Skatteexpert till Bransch & intresseorganisation Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Informationssäkerhetssamordnare Stockholm Sollentuna Kommun
Förvaltningsledare Public 360 Stockholm Sollentuna Kommun
Studerande brevbärare under en månad Enköping StudentConsulting
Senior full stack developer Stockholm Nigel Frank International
Windows Server Tekniker Stockholm CGI
Team leader inom IT Stockholm Combitech
J.Lindeberg Junior Buyer - Ski Stockholm Infinity Human Resources
Koordinator inom sales & support till IT-företag i Kista Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Administratör till trevligt företag på Kungsholmen Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Lärare Ma/NO, åk 4-9 Stockholm Sollentuna Kommun

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till