Jobbet IT-konsult till Rejlers Embriq! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-konsult till Rejlers Embriq! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet inom molnlösningar? Vill du jobba på ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter? Rejlers Embriq söker nu en IT-konsult inom drift som älskar problemlösning och som alltid vill leverera bästa möjliga resultat! Här kommer du arbeta med den dagliga driften samt 1st och 2nd line support. Låter detta som något för dig? Tveka inte- läs vidare nedan och sök idag!

Academic Work söker en IT-konsult inom drift till Rejlers Embriq.

Rejlers är en av Nordens största teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt och IT-lösningar inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Rejlers fortsätter att växa snabbt och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge.

Även i Göteborg växer de och avdelningen består idag av 4 medarbetare som driver support och driftlösningar hos Reiljers Embriqs kunder. De söker nu förstärkning till sin IT-operationsavdelning i Göteborg med huvudfokus på support- och driftlösningar ut mot kund.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Reijlers Embriq.

Kandidatprofil

Som IT-konsult kommer du arbeta med daglig drift samt first och second-line support.

Du kommer till exempel att:
* Delta i övervakning och drift av lösningar för kund
* Stötta kund i IT-relaterade frågor
* Delta i utveckling och implementeringsprojekt hos kund
* Ha kontakt med underleverantörer och konsulter
* Arbeta med säkerhets- och sårbarhetsproblematik internt och hos kund
* Arbeta efter etablerad ITIL-medotik

Tjänsten passar dig som önskar en spännande position i ett bolag som är på framfart. Du bör både kunna arbeta självständigt men också bidra aktivt till teamet.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med säkerhetsarkitektur och design av molnlösningar.
Vidare har du tidigare erfarenhet av:
* Sharepoint och Office365
* Molnlösningar, meriterande med Microsoft Azure
* MS System Configuration Center, MS Intune
* Distribution av programvara
* Windows operativsystem/Windows deployment Toolkit

Du har också en kandidatexamen inom IT/relevant område. Lång erfarenhet inom relevant område kan kompensera utbildningskravet. Det är också ett krav att du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat då båda språk används i det dagliga arbetet.

Som person är du en lagspelare som har lätt att kommunicera med dina kollegor och du anpassar dig alltid efter vad som leder till bästa resultat. Du är inte rädd för att ta tag i problem som uppstår och andra skulle beskriva dig som en problemlösare.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Reiljers Embriqs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15014706-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till