Jobbet IT-konsult till Piteå kommun har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-konsult till Piteå kommun publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Piteå

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på en spännande resa på IT-avdelningen i Piteå kommun?

Information om uppdraget:

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor. Kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och på ett professionellt och trevligt sätt levererar den service de har rätt till. Vi erbjuder dig en trygg anställning med schyssta villkor och förmåner. Vi hoppas att du vill bli en i gänget på Piteå kommun!

Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta stort eget ansvar? Som IT-konsult på Piteå Kommun kommer du främst att arbeta med verksamhetsutveckling och skräddarsydda IT-lösningar. Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att jobba med service, support och drift av IT-miljöer och ge teknisk support över mejl och telefon. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor på IT-avdelningen.

I jobbet ingår bland annat att:

* se till att de tekniska lösningarna fungerar felfritt
* göra systemuppdateringar
* felsöka, åtgärda och återrapportera
* förvalta och strategiskt vidareutveckla befintlig miljö
* utifrån verksamheternas behov av krav på säkerhet, kunna anpassa lösningar efter det

Du har huvudansvaret för att säkerställa att Piteå kommun har en välfungerande katalogtjänst som hanteras med AD (Active Directory) med konsistent data som integrerats med hjälp av Microsoft Identity Manager (MIM) som integrationsmotor.

Detta söker vi:

För att söka den här tjänsten har du en utbildning inom data- och systemvetenskap och ha kompetens inom verksamhetsutveckling och skräddarsydda IT-lösningar. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av Active Directory och Powershell. Huvudsaken är att du har en stark vilja att lära och god förmåga att samverka och skapa relationer med kollegor såväl internt och externt.
Intervjuer kommer att ske i slutet på augusti, men vi ser gärna att du söker tjänsten redan idag!

Fackliga företrädare
Anders Pettersson, Vision, 0911-69 61 72
Mikael Wikström, Akademikeralliansen, 0911-69 60 79

Sökord: Systemvetare, Dataingenjör, Programmerare, Systemutvecklare, IT-konsult

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54084

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till