Jobbet IT-konsult/tekniker sökes till IT-företag i Karlskrona! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-konsult/tekniker sökes till IT-företag i Karlskrona! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Karlskrona

Arbetsbeskrivning

Är du duktig inom IT och teknik samt är intresserad av problemlösning? Vill du arbeta i en supporterande roll? Då kan du vara vår nästa konsult!

Information om uppdraget:

Du kommer i första hand att arbeta med support där du kommer att supportera kunders användare på plats. Din uppgift kommer att vara att ge kunderna den bästa möjliga supporten av problem med mjukvara, hårdvara och kringutrustning. Arbetsuppgifterna utgörs av dagligt installations-, service, underhåll samt supportarbete.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten är på heltid med arbetstid kontorstid, måndag till fredag. Uppdraget beräknas att starta i vår. Vi söker dig som ser långsiktigt på tjänsten. Placeringsort är Karlskrona.

Detta söker vi:

Vi söker dig med: • Eftergymnasial utbildning inom IT • Minst ett års erfarenhet av arbete som teknikkonsult, supporttekniker eller motsvarande. • Goda kunskaper inom Microsoft och Office365 • Kunskap inom support av datorer och kringutrustning som är anslutna i nätverk. • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. • B- körkort.

Vi tror att du är en person som har genuint intresse av IT-branschen. Du är social, driven och självgående. Du har förmågan att leda ditt arbete och vara professionell både gentemot kollegor och kund. Du har även en positiv inställning och är lösningsfokuserad med ett visst affärsmässigt tänk. Låter det här som dig? Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer och urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52428

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till