Jobbet IT-konsult redo för nästa steg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-konsult redo för nästa steg publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Har du en utbildning inom IT och söker ditt första jobb, eller är du sugen på att ta nästa steg i karriären? Skicka in en ansökan så kontaktar vi dig för en intervju och pratar om hur vi kan hjälpa dig!

Dina arbetsuppgifter
Vi jobbar med tjänster från IT-support till systemarkitekter. Arbetsuppgifterna varierar beroende på kund och uppdrag. Skicka in en ansökan så pratar vi om det vid en eventuell intervju.

Om företaget
Vi jobbar med IT-rekryteringar tillsammans med ett stort antal företag i Jönköpings län med omnejd. Vi söker därför regelbundet efter personer med alla former av IT-kompetens såsom systemutvecklare, nätverkstekniker, IT-tekniker och IT-arkitekter. Vi söker såväl seniora som juniora profiler. Tillhör du någon av dessa kategorier är du välkommen att skicka in en ansökan så försöker vi matcha dig mot nuvarande och kommande tjänster hos våra kunder.

Din profil

Skallkrav:
• Eftergymnasial utbildning inom IT
• Svenska/Engelska i tal & skrift

Som person brinner du för IT och teknik, du är social och har ett stort driv att utvecklas inom just ditt område. Du är målmedveten och vet vilken typ av tjänst du söker och vilken roll du skulle passa bäst i. Vi är ett gäng glada, drivna och lösningsorienterade människor och hoppas att du är det med!
Välkommen in med din ansökan.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Referens

22002

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till