Jobbet IT-konsult/nätverkstekniker sökes till Mirror har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-konsult/nätverkstekniker sökes till Mirror publicerad av StudentConsulting

Heltid
Luleå

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett jobb där du får chans att kombinera dina sociala färdigheter med ett tekniskt kunnande? Då är detta jobbet för dig! Sök jobbet som IT-konsult/nätverkstekniker på Mirror redan idag.

Information om uppdraget:

Om företaget:
Mirror är ett mångfacetterat IT-företag med bas i Kalix och Luleå som hjälper företag med systemutveckling, webbutveckling, hosting och teknik. Affärsområdet Teknik hanterar driften av de webbplatser och system som företaget byggt på uppdrag av deras kunder samt agerar som IT-avdelning åt kunderna.

Mirror är ett företag med mycket hjärta som ser sig som en stor familj av välmående och kunniga medarbetare. Företaget grundades 1991 och har sakta men säkert växt till en arbetsstyrka på 26 engagerade och kompetenta medarbetare med stor expertis. Tillsammans har de anställda mer än 250 års erfarenhet av IT-branschen och det är den erfarenheten och kunskapen som Mirrors medarbetare samlat på sig under åren som är företagets största styrka. Mirror lägger stor vikt vid deras anställdas välmående, de förstår vikten av att skapa en god balans mellan jobb och privatliv, och därför tillhandahåller företaget goda anställningsvillkor, flexibla arbetstider, en nära kontakt med sina anställda, kontinuerliga utbildningar och kompetensutveckling.

Om tjänsten:
Mirror söker nu en IT-konsult/nätverkstekniker till affärsområdet Teknik. I rollen som IT-konsult/nätverkstekniker kommer du att hjälpa Mirrors kunder med transformationen till hybrida IT-miljöer. Det kan handla om allt från att sätta upp och underhålla serverresurser i Mirrors Hyper-V baserade datacenter, kopplingar till Azure och Office 365, utrullning och automation av klienter till att administrera fasta och trådlösa nätverk, brandväggar och andra säkerhetslösningar. Du kommer att få eget ansvar för kunder och vara deras primära kontaktperson vilket betyder att du hjälper dem att utveckla sin IT-miljö och att effektivisera och förbättra sitt arbete. Placeringen får du välja i antingen Luleå eller Kalix, beroende på var du som söker bor..

Arbetsuppgifter:
I rollen som IT-konsult/nätverkstekniker kommer du främst arbeta med:
* Underhålla, utveckla, felsöka och effektivisera företagsnätverk
* Sätta upp brandväggar, switchar och Azure molnlösningar
* Stödja kunder i moderniseringar av deras nätverk
* Proaktivt hålla kontakt mot Mirrors kunder

Detta söker vi:

Detta söker Mirror:
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av nätverk. Du bör ha några års erfarenhet av arbete som IT-konsult, nätverkstekniker eller drifttekniker i någon tidigare roll. Du har gärna kunskap inom områden så som brandväggar, switchar, Azure molnlösningar, säkra nätverk, VLAN, Active Directory, Office 365 och Windowsserver 2012 eller senare.

Meriterande: Utbildning inom nätverksområdet är meriterande, men inte ett krav. Det är även meriterande om du besitter kunskap inom VMware ESX, Windows Storagespaces, Microsoft SQL, Powershell och Linuxservrar.

Vi tror att du som söker gillar teknik, nätverk och drivs av personlig utveckling. Du gillar att ta egna initiativ, är nyfiken inför nya utmaningar och gillar att samtala och socialisera med andra människor.

Rekryteringen av denna tjänsten sköts via StudentConsulting. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person för jobbet. Skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43120

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Utvecklare till Tieto i Luleå Luleå Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till