Jobbet it-konsult i göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

it-konsult i göteborg publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Randstad Technologies letar nu efter en erfaren it-konsult till en av våra kunder. Här kommer man att jobba i ett team med teknikintresserade kollegor med ett stort fokus på service och tekniska förbättringar för deras kunder.

Rollen är varierande och du kommer att hjälpa både små och stora företag med smarta lösningar, ibland på plats och ibland på distans. För att hålla sig a jour med tekniken satsar vår kund mycket på utbildning och utveckling.

Du kommer att jobba brett, med det mesta inom it-infrastruktur som exempelvis klientteknik, servrar (fysiska och virtualiserade) och nätverk.

Vår kund växer och kommer att på sikt vilja erbjuda anställning till rätt person 

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 


ansvarsområde.

I rollen som IT-konsult kommer du att ansvara för dina kunders it-infrastruktur, både förvaltning av den befintliga såväl som implementationer av nya verktyg och system. Du kommer att hjälpa dina kunder med smarta lösningar som förenklar deras vardag.


arbetstider.

Heltid, framförallt dagtid men viss beredskap eller arbete i servicefönster utanför ordinarie arbetstid kan förekomma 


kvalifikationer.

För att passa i denna roll får du gärna ha en eftergymnasial utbildning inom IT samt erfarenhet av att arbeta som IT-konsult med egna kunder, gärna i projektform.

Tekniskt sett så behöver du ha mycket goda kunskaper om framförallt Microsoftprodukter som Windows 7, 8 och 10, Windows server 2008, 2012, 2016 och 2019, Active Directory (AD), Remote Desktop (RDS), Hyper-V eller VMware.

Mycket goda kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) är också ett krav.

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet och då är framförallt detta nyckelorden: 
Engagerad, uthållig, ansvarsfull och serviceinriktad.

Du behöver även vara kommunikativ, både med kollegor och kunder. I rollen ingår en stor del felsökning och där behöver du ha ett logiskt mind-set och en bra metod för att hitta och avhjälpa de tekniska problem du stöter på.

Då arbetet sker både på engelska och svenska behöver du ha flytande kunskaper i både tal och skrift.

Körkort B är ett krav för denna tjänst.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.erfarenhet.

Minst 2-3 års erfarenhet av liknande tjänst.


ansökan.

2020-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Referens

201303752

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till