Jobbet IT-fantaster för kommande uppdrag som supporttekniker sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-fantaster för kommande uppdrag som supporttekniker sökes! publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Brinner du för IT och drivs av att hjälpa andra? Vi söker ständigt efter nya IT-fantaster till våra kunder runt om i Skåne. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar. Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket kund som har ett behov. Det kan bland annat vara att du tillhör en supportfunktion där du hjälper intern personal i organisationen med tekniska problem. Arbetat förekommer oftast i Windowsmiljö och Active Directory. Ärenden kommer du hantera både via telefon och mail. Du erbjuds ett varierande arbete med olika typer av ärende, där det är självklart att använda din problemlösningsförmåga och leverera hög kvalité av service.

Observera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande uppdrag. Vi tar kontinuerligt kontakt med kandidater som matchar de uppdrag vi får in.

Vem är du?
Du har ett stort intresse för IT och teknik och är välbekant med Windows-miljön. Du har en IT-utbildning från gymnasiet och det är meriterande om du även har utbildning inom IT från högskola/universitet/YH-skola. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av Active Directory, felsökning, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt ärendehantering.

Som person är du serviceminded och har lätt för att prata med människor. Du är noggrann i ditt arbete och trivs med ett strukturerat arbetssätt. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med andra. Självklart har du ett stort intresse av IT, som du gärna ägnar dig åt även på din fritid.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Referens

57501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till