Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-fantast och nyfiken på talangprogram inom Cloud? jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-fantast och nyfiken på talangprogram inom Cloud? på Academic Work

IT-fantast och nyfiken på talangprogram inom Cloud?

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
"Vi sätter människan först. För oss har tekniken inget syfte i sig, det som är viktigast är värdet den skapar för människor och för vår planet." Nu söker Semcon dig med ett par års erfarenhet av utveckling som vill gå mot en roll som Cloud Engineer. Du kommer arbeta såväl inom organisationen som på externa uppdrag, och du har också möjlighet att bli tilldelad en mentor från dag ett. Läs vidare här nedan, kanske är det du som får möjligheten att kickstarta hösten med en ny boost i karriären?


Om tjänsten
Som Cloud Engineer på Semcon får du chansen att arbeta med olika projekt och uppdrag där du tillsammans med kollegor och externa samarbetspartners skapar anpassade lösningar utefter behov. Under dina första sex månader är du del av vårt talangprogram och är anställd via Academic Work innan övergång som Semcon-anställd.

Du erbjuds

* Löpande kompetensförsörjning genom lärarledda utbildningar och E-learning i olika tekniker. Utbildningarna anpassas efter din tidigare bakgrund och fokus på vidareutveckling innefattar molnlösningar samt DevOps.
* Tätt samarbete med närmsta konsultchef på Academic Work för löpande coachning och stöttning. Allt för att ge dig bästa stöd att utvecklas på ett såväl professionellt som personligt plan.
* Chansen att få arbeta med framtidens teknik på ett innovativt och internationellt bolag


Arbetsuppgifter
Semcon verkar i en bred verksamhet med uppdrag både in-house och på plats hos deras kunder. Uppdragen är inom alltifrån automotive till telecom, försvar, industri och medtech. Uppdragens längd och storlek skiljer sig åt men generellt arbetar man i ett team på cirka 2-5 personer i cirka 3-12 månaders långa projekt.

I rollen som Cloud Engineer kommer första tiden handla om att komma in i rollen, lära sig nya tekniker, system och förstå organisationen.
Vi söker dig som
För Semcon är det absolut viktigaste att hitta en person som vill utvecklas med dem långsiktigt. Vi ser därför att du är resultatinriktad och mycket motiverad till att lära dig mer om Cloud Development. Du tycker om att ta initiativ, samarbeta med andra och är flexibel. Utöver det behöver du ha:

* En eftergymnasial utbildning inom IT
* Minst två års arbetslivserfarenhet inom utveckling
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse men gärna i september
* Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag
* Upplägg: Konsult hos Academic Work i cirka sex månader och sedan en anställning hos Semcon, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet
* Placering: Lindholmen, Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Semcon:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Läs gärna mer om hur det är att arbeta på Semcon HÄR.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15057968-SE