Jobbet It-företag i Malmö söker 2nd- line supporter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

It-företag i Malmö söker 2nd- line supporter publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du strukturerad, har ett stort kvalitetstänkt och är en problemlösare av rang? Har du tidigare arbetat i en administrativ roll/ backoffice? Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta i en ung och dynamisk miljö? Då bör du läsa vidare!

Information om uppdraget:

Student Consulting söker just nu en second line supporter till vår expansiva kund inom IT-branschen. I tjänsten kommer du arbeta i deras backoffice- team som ansvarar för hanteraring av driften på företaget . Du kommer arbeta med 2nd- line support i mer komplicerade kundärenden, i långtgående kvalitativa projekt. Arbetsuppgifterna kan bestå av allt från felsökning till hantering av ekonomiska ärenden, så som avtals- och fakturafrågor.

Tjänsten är förlagd i moderna lokaler i hjärtat av Malmö. Du kommer arbeta i en händelserik atmosfär i en ung och dynamisk företagskultur med fokus på kvalité, arbetsglädje och utveckling. I tjänsten finns goda utvecklingsmöjligheter som på sikt kan mynna ut i en ledarroll. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstid.

Du kommer inledningsvis vara anställd som konsult hos Student Consulting och uthyrd till vår kund, med förhoppningen att du kommer gå över till kundföretaget efter 6 månader.

Detta söker vi:

• Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll/ backoffice/ teknisk support
• En serviceinriktad problemlösare som kan parera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter
• Som är strukturerad och har förmåga att tänka ett steg längre
• Vi ser att du har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området

Tjänsten förväntas tillsättas i februari och vi arbetar med löpande intervjuer och urval. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Sökord: 2nd- line supporter, administration, teknisk support, IT, backoffice

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52043

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till