Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-drifttekniker till CGI jobb i Malmö på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-drifttekniker till CGI på Academic Work

IT-drifttekniker till CGI

Academic Work Malmö, Skåne län Heltid
Är du en problemlösare som trivs med att ha många bollar i luften? Gillar du att ta ansvar och ge service av högsta kvalitet? Vill du även få chansen att arbeta med samhällskritiska IT-miljöer? Då är vi säkra på att tjänsten som IT-drifttekniker på CGI är ditt drömjobb!


Om tjänsten
Academic Work söker för CGIs räkning en IT-drifttekniker med hög servicekänsla och tekniskt intresse som vill arbeta med företagets egenutvecklade och Sveriges enda heltäckande personal- och lönesystem Heroma. Heroma är ett av det snabbast växande personalsystemen och arbetet kommer innebära applikations/teknisk drift av kundsystem samt generellt underhåll av systemet.

CGI har över 77 000 anställda världen över och är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. CGI Sverige har 2020, för sjätte året i rad, utsetts till Top Employer i Sverige. Företaget arbetar med alla sorters IT-lösningar och IT-tjänster vilket öppnar upp för stora utvecklingsmöjligheter för dig som arbetstagare.

Du erbjuds

* En chans att arbeta i en världsledande global organisation med goda utvecklingsmöjligheter om du i framtiden väljer att bli teknisk specialist eller gå mer mot ledarskapsspåret inom företaget
* En mentor som kommer ha ett personligt intresse i din utveckling och finnas som bollplank för idéer, feedback och frågor
* En dynamisk miljö med väldigt varierande arbetsuppgifter. Eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer
* Möjligheten att arbeta med en egenutvecklad produkt med spännande framtidsutsikter och utvecklingsområden

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Du kommer till exempel att:

* Ingå i kundprojekt, med både externa som interna dialoger där du planerar och implementerar kundspecifika förändringar
* Sköta daglig drift och underhåll av nätverk, servrar, infrastruktur, system och applikationer
* Ta dig an olika former av supportärenden
* Delta i att upprätta och implementera rutiner som krävs för en säker och stabil drift

Tjänsten passar dig som gillar att ta ansvar i arbetet samt besitter både de hårda och mjuka kvaliteterna - du har ett stort tekniskt intresse och kunskap samtidigt som du drivs av den sociala kontakten och av att ge service av högsta kvalitet.
Du ska gilla att arbeta i en modern IT-miljö där beslutsvägarna är korta och möjligheterna att påverka är oändliga. CGI och Heroma befinner sig mitt i en spännande framtidsresa vilket också innebär att du dels förväntas ta initiativ till förändring och förbättringar.
Vi söker dig som
Vill eller har arbetat som IT- eller drifttekniker, eller du som har använt din fritid till att sätta upp servermiljöer hemma. Vi tror att du är intresserad av ny teknik och utmanande problemställningar. Vi ser även att du tycker det är spännande att analysera behov och ständigt förbättra IT miljöer. Då arbetet sker på svenska och engelska är det viktigt att du behärskar dessa språk obehindrat både i tal och skrift.

Vidare är det viktigt att du har erfarenhet av följande tekniker:

* Microsoft Server/klient Operativsystem win10/Server 2012/2016/2019 från studier alt. arbete
* Microsoft SQL 2016 eller senare från studier alt. arbete
* Virtualiseringsteknologier från studier alt. arbete
* Nätverkskunskaper från studier alt arbete

Det är extra meriterande om du har erfarenhet av:

* DB2/Oracle
* Active Batch
* Remoteverktyg
* PowerShell

Som person är du

* Strukturerad
* Problemlösande
* Kommunikativ
* Flexibel

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Malmö, Dockan
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CGI:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Information om företaget
CGI är ett ledande, dynamiskt, affärs- och teknikserviceföretag med 77 000 medarbetare i 5 världsdelar. De finns lokaliserade på fler platser i Sverige än något annat konsultbolag. Med långsiktiga samarbeten och djup verksamhetsinsikt skapar de innovativa lösningar för sina kunders affärsbehov. För mer information om CGI klicka här
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059454-SE