Jobbet IT-chef till Rapunzel of Sweden har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-chef till Rapunzel of Sweden publicerad av StudentConsulting

Heltid
Umeå
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären och anta utmaningen som Rapunzel of Swedens nästa IT-chef till huvudkontoret i Umeå.

Information om uppdraget:

Löshårsföretaget Rapunzel of Sweden grundades år 2007 och har idag vuxit till ett onlineföretag med 130 mkr i omsättning och ett sextiotal anställda. Med kunder i över 60 länder står global expansion i fokus och idag är webbplatsen översatt till tio språk. Företaget använder sitt eget varumärke, Rapunzel och levererar löshår, peruker, och hårvård till människor världen över. Rapunzel of Sweden också startat Rapunzel Concept stores med salonger och butiker i Umeå, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsingfors.

Nu har du chansen att få arbeta i en ung och innovativ miljö. Som IT-chef ingår du i ledningsgruppen, rapporterar till vd och har en viktig roll i bolaget. Rapunzel är på en tillväxtresa och du kommer att ha en central roll i att vidareutveckla både bolagets bakomliggande system och webbplattform.

Huvudsakliga ansvarområden:
• Ansvarig för att planera, driva och utveckla IT-avdelningens interna arbete
• Avtals- samt tekniksansvarig för samtliga avtal med partners inom IT och drift
• Ansvara över företagets IT-säkerhet
• Personalansvar för 3 medarbetare
• Projektledning av både större och mindre interna IT-projekt samt projekt tillsammans med externa partners

Utöver detta tillkommer övriga operativa arbetsuppgifter inom avdelningen.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att du rekryteras av StudentConsulting och blir anställd av Rapunzel. Tjänsten är på heltid, tillsvidare, och tillsätts så snart vi hittar rätt person.

Detta söker vi:

Rätt person för denna tjänst har:
• Minst två års erfarenhet av att leda projekt och en mycket god projektledningsförmåga
• Relevant eftergymnasial utbildning
• Erfarenhet av integreringar och affärssystem är meriterande samt kompetens inom e-handel och erfarenhet av att praktiskt implementera webblösningar eller e-handelsprojekt
• Har mycket goda språkkunskaper inom svenska och engelska Du har förmågan att växla mellan operativt arbete och strategiskt tänkande.

Du är idérik, engagerad, analytisk, målinriktad och håller tidsplaner. Då du kommer jobba med många avdelningar inom bolaget är det också viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är lösningsinriktad.
Eventuella frågor om denna tjänst besvaras av Eleonor Åkerlund, 072-228 27 42. Skicka in din ansökan via vår hemsida www.studentconsulting.se.

En snabb ansökan är till fördel i denna process, så sök redan idag! Sista ansökningsdag är 26 februari.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40821

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn037 - Umeå).