Jobbet IT-arkivarier sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-arkivarier sökes! publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Uppdraget innebär att hjälpa Malmö stads förvaltningar, kommunala bolag och övriga samarbetspartners att arkivera digitalt. Mer konkret innebär uppdraget att:

  • Vidareutveckla den digitala arkiverings- och informationshanteringen i Malmö stad.
  • Delta i det fortsatta utvecklandet av Malmö stads gemensamma e-arkiv.
  • Arbeta i inleveransprojekt.
  • Ge support till användare av e-arkivet.
  • Tillsammans med kollegor på Malmö Stadsarkiv säkerställa både det operativa och strategiska arbetet inom ansvarsområdet.

Uppdraget innebär både självständigt arbete och arbete i grupp.Kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk examen i Arkiv- och informationshantering eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig.

Det är meriterande om du har systemvetenskaplig utbildning, databaskunskaper och/eller annan IT-relaterad utbildning. Det är även meriterande med projektledarutbildning.

Erfarenhet av att arbeta inom offentlig förvaltning eller god kännedom om offentlig förvaltning är meriterande. Det är även meriterande om du har arbetat med arkiv eller digitala leveranser.

Det krävs att du har god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Om du har språkkunskaper i ytterligare något av de stora språken i Malmö är det meriterande.

Vi söker dig som är driven vilket innebär att du tar initiativ och levererar uppgifter i tid med gott resultat. Du är nyfiken och har ambitionen att ständigt kompetensutveckla dig själv och omvärldsbevaka området. Du tar stort ansvar för att ditt uppdrag uppnår resultat och kan arbeta såväl självständigt som i arbetslag. För att lyckas i uppdraget tror vi att du även bör vara strukturerad, analytisk och kommunikativ.Om arbetsplatsen

Malmö stadsarkiv är en av kulturförvaltningens sju avdelningar. Här finns arkiv från stadens förvaltningar och från statliga myndigheter med verksamhet i Malmö men också stora samlingar av privat-, förenings- och företagsarkiv.

Stadsarkivet förvarar en viktig del av kulturarvet och ger besökare rätt att ta del av unika handlingar som speglar gångna tiders Malmö. Här finns handlingar från myndigheter och enskilda personer från medeltiden och framåt. Huvuduppgiften för avdelningen är att se till att det gemensamma kulturarvet bevaras och att det är tillgängligt för allmänheten.

Stadsarkivet är organiserat i fyra enheter varav den publika enheten är en av dem. Det är till den publika enheten vi nu söker två arkivarier med IT-kompetens för projektanställning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning t.o.m 211231
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Snarast enligt överenskommelseÖvrigt

Helg- och kvällstjänstgöring kan förekomma.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Referens

20201897

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till