Jobbet IT-arkitekt Workstation, Luleå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-arkitekt Workstation, Luleå publicerad av CGI

Heltid
Luleå

ArbetsbeskrivningBeskrivning av tjänsten:

Vi behöver nu förstärka vår konsultgrupp inom Workstation med fler duktiga tekniker till Luleå. Som IT- arkitekt inom workstation kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Luleå.

Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med gruppen, åtaganden kan vara nationella samt tillsammans med våra internationella kollegor.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll:

Du har cirka 5 års arbetslivserfarenhet från stora arbetsplats miljöer samt en relevant högskoleutbildning inom IT eller annan erfarenhet. Under dessa år har du jobbat med design, drift, installation och support av stora IT- miljöer i större organisationer och har dokumenterad kunskap från marknadsledande produkter.

Sannolikt har du erfarenhet av nedanstående områden:

• Design, implementation och drift av stora MS Active Directory lösningar.

• Design, implementation och drift av fysiska och virtuella klienter.

• Design, implementation och drift stora MS System Center miljöer.

• Design, implementation och drift av säkerhetslösningar för arbetsplatser

• Projektledning

• Mobila lösningar

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag – ett företag som vuxit till 72 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder – och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-07-31.Skills:

  • Active Directory
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Project Management
  • Swedish

Referens

J0118-1882

Om företaget

Vi finns i 40 länder med 72 500 medlemmar varav 3 800 i Sverige i 25 städer. CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi finns i hjärtat av samhällets transformation, hos kunder som skapar framtidens hälsa, välfärd, energi, transporter, handel, betalningar, tillverkning och kommunikation.

På CGI är vi ett team av entreprenörer som förverkligar en gemensam dröm om att ha kul och trivas tillsammans, och att bygga ett företag som vi är stolta över. Vi kallas för medlemmar för att nästan alla är delägare, så när du börjar på CGI utvecklar du inte bara dig själv, utan också ditt eget företag. Vi vill vara i framkant, kontinuerligt bli bättre tillsammans och ta vara på nya möjligheter. Vi är stolta över utmärkelsen som Top Employer 2018 och Bästa Jämställdhetsindex (i gruppen IT- och Telekomföretag) som bekräftar vår ambition att vara den bästa arbetsplatsen i vår bransch.

Välkommen att utvecklas tillsammans med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Liknande jobb

Deltidstjänst som IT-tekniker sökes Luleå StudentConsulting
Lagermedarbetere Luleå Elgiganten AB
Head of site Luleå Luleå SAAB
Skogsingenjör till Vattenfall Luleå Academic Work
Rekryteringsassistent Luleå StudentConsulting
Kandidatkommunikatör Luleå StudentConsulting
Supporttekniker Luleå Atea
Extraarbete för Student inom search! Luleå StudentConsulting
Cloud Solution Architect Luleå Sogeti
Regionchef till Dedicare Luleå Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till