Jobbet IT-arkitekt till Nebu har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-arkitekt till Nebu publicerad av Norén & Lindholm

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Nebu fortsätter utvecklas framgångsrikt och vi söker nu IT-arkitekter som vill vara med på resan framåt och hjälpa våra kunder. Är du en konsultsjäl som vill bli en av våra stjärnor? Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande 
Hos oss får du möjligheten att arbeta som konsult hos några av Sveriges största företag. Arbetet sker i många fall på plats hos våra kunder och ofta i team, därför är det viktigt att du trivs med att ha många kontaktytor och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och relevant utbildning.

Arbetsuppgifter 
I rollen som arkitekt arbetar du med att förstå verksamhetens krav och behov för att kunna omsätta dessa i en kvalitetssäkrad lösningsdesign. Rollen kan också innebära granskning och utvärdering av befintliga system, samt förberedande arbete för anskaffning eller upphandling av lösningar.

Bakgrund   
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis mot datavetenskap eller systemvetenskap. Utöver det vill vi också att du har arbetat med systemutveckling innan du blev IT-arkitekt. Det är meriterande om du är Certifierad IT-arkitekt från Dataföreningen eller har likvärdig utbildning/certifiering.

Vem är du? 
Förutom ledaregenskaper och god problemlösningsförmåga så tror vi även att teknikkunskap är bra att ha med sig. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system samt förstår helheten och de behov som finns. Du är duktig på att förmedla budskap på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket, sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person är du prestigelös och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 18 augusti. Frågor om tjänsten besvaras från 12 augusti gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!

Referens

norenlindholm1954

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till