Jobbet Head of DevOps till Aros Kapital har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Head of DevOps till Aros Kapital publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vill du jobba på ett spännande tillväxtbolag inom finansbranschen med snabba beslutsvägar som värdesätter entreprenörskap, innovation och stark personlig drivkraft? Gillar du högt tempo, brinner för att vinna och är en positiv person som älskar utmaningar? Vår inställning på Aros Kapital är att allt är möjligt!

Vi söker nu en Head of DevOps till vår tighta IT-organisation. Vill du vara omgiven av kollegor som är riktigt duktiga på sina jobb kommer du att trivas. För Aros är IT en stor konkurrensfördel där din roll kommer att vara helt central för att vi ska kunna leverera högkvalifikativa produkter och tjänster till våra kunder.

Aros samarbetar med Poolia i denna rekrytering. För frågor om tjänsten tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Lundkvist (jenny.lundkvist@poolia.se, 0720774415). Urvalsprocessen sker löpande och vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt!

Om tjänsten
Som Head of DevOps kommer du ha ett brett ansvarsområde med huvudansvar att IT ska vara stabilt och resursoptimalt. Du kommer att samordna, utveckla och effektivisera IT-organisationen genom att fungera som en nod mellan utvecklarna och supporten. En stor del av ditt uppdrag kommer vara att projektleda, kravställa, prioritera och självständigt lösa olika ärenden som uppstår. Baserat på dina programmeringsfärdigheter och personlig drivkraft finns det stora möjligheter att på sikt vidareutveckla rollen för att göra det möjligt för dig att strategiskt leda projekt du brinner för inom digitalisering och IT-säkerhet.

Övriga ansvarsområden utan att vara begränsad till är:
•projektleda IT-projekt med externa leverantörer
•driva kontinuerligt säkerhetsarbete
•ansvara för styrdokument och skriva rapporter
•övervaka och göra riskanalyser
•kontaktperson IT på årliga revisioner
•IT budgetering
•säkerställa regelefterlevnad inom IT

Vem är du?
För att trivas på Aros ska du gilla högt tempo, brinna för att vinna och vara en positiv person som älskar utmaningar. Vi värdesätter personliga egenskaper högt och för att vara framgångsrik i rollen som Head of DevOps söker vi dig som är en effektiv, förändringsbenägen och framgångssträvande problemlösare med initiativförmåga. Rollen innebär många kontaktytor vilket ställer höga krav på stark kommunikation samt kunna planera med helhetssyn och förmåga att anpassa sig. Det är en självklarhet att du är en resultat- och målinriktad person som motiveras av att samarbeta med likasinnade personer. Men, det är minst lika viktigt att du är person med hjärtat på rätt plats som vill vara en del av ett familjärt team.

För att ha rätt förutsättningar i rollen som Head of DevOps på Aros ser vi gärna att du är i början av din karriär med några års arbetslivserfarenhet med motsvarande ansvar – tillsammans med en eftergymnasial examen inom datavetenskap. Du bör ha kännedom av följande produkter/lösningar: ISO27001, Firewall/VPN Global Protect, Windows Server, Hyper-V, Veeam Backup, Replicate, Azure IasS/PaaS, Powershell/(.NET) för automatisering, PowerBI och Microsoft SQL Server. Det är starkt meriterande om du har beprövade programmeringsfärdigheter i C#, JavaScript, .NET och webbapplikationer.

Om verksamheten
Aros Kapital är ett finansbolag med kreditmarknadstillstånd och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Vi är experter på företagsfinansiering för små och medelstora kunder och erbjuder finansiella tjänster inom företagslån, fakturaköp, leasing, inkasso och juridik. Under 2019 omsatte vi 226 miljoner kronor med ett resultat på över 98 miljoner före skatt. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som utmanar en traditionstyngd bransch. Vi är allt annat än en bank.

Läs mer på: www.aroskapital.se/

Referens

57482

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till