Jobbet IT-administratör sökes för extrajobb hos Alfa Laval i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-administratör sökes för extrajobb hos Alfa Laval i Lund! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Lund
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du studerande Högskole-/eller Civilingenjör på jakt efter ett meriterande och flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier? Är du analytisk, noggrann och vill jobba med beräkningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Rollen som IT-administratör ställer krav på såväl analytisk förmåga som förmågan att koordinera och agera spindeln i nätet mellan olika arbetsgrupper. Du ingår i ett team på idag 6 personer som agerar säljstöd till Alfa Lavals återförsäljare, där din roll framförallt kommer innebära att stötta teamet med beräkningar men som också innebär att vara spindeln i nätet mellan olika avdelningar internt (ex. mot IT-avdelningen samt mot säljbolag). Ditt huvudsakliga ansvar inkluderar att göra olika beräkningar för Alfa Lavals produkter, vilka sedan ligger till grund för hur produkterna framställs för Alfa Lavals kunder på webbsidan. Detta inkluderar även arbete med inmatning och sortering av data i företagets användarverktyg samt att se till att nödvändig information överförs/rapporteras till IT-avdelningen. Du kommer huvudsakligen arbeta i Excel samt företagets PIM-system.

Arbetet är ett extrajobb som du kan kombinera med studierna. Du kommer i tjänsten vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult på plats hos Alfa Laval i Lund. Planerad start för tjänsten är den 29:e augusti, och behovet under terminstid varierar mellan ca 1–2 dagar i veckan. Du har goda möjligheter att styra din arbetstid efter ditt schema i skolan, och har även frihet att arbeta hemifrån när detta behövs. Du som söker ser långsiktigt på detta extrajobb då detta är ett löpande uppdrag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som idag är studerande på en teknisk utbildning och har minst 1 år kvar av din utbildning. För att bli framgångsrik i tjänsten tror vi att du som söker studerar en för tjänsten relevant Högskole-/eller Civilingenjörsutbildning. Eftersom arbetet till stor del innebär arbete med beräkningar ställs höga krav på noggrannhet samt analytisk förmåga.

För rätt person innebär tjänsten goda möjligheter att utvecklas, såväl i den aktuella rollen som hos Alfa Laval i framtiden. Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till micaela.westerlund@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43443

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Projektchef till BCA Entreprenad Malmö Xllnc advice recruitment AB
Entreprenadingenjör till växande bolag i Malmö Malmö Xllnc advice recruitment AB
Kalkylator/ entreprenadingenjör Malmö Xllnc advice recruitment AB
Frontend-utvecklare Malmö Xllnc advice recruitment AB
Legal Counsel to Alfa Laval Group Legal Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Mätingenjör till PK Road Lund StudentConsulting
Sjuksköterska till KRA Malmö Malmö Stad
Omsorgspedagog till LSS-boende Malmö Malmö Stad
Låstekniker Kristianstad Wikan Personal AB
Truckförare Kristianstad Wikan Personal AB
Ekonomiassistent till PEAB Ängelholm Academic Work
.Net-utvecklare åt produktutvecklingsföretag Lund Nigel Frank International
Säljare Elgiganten Phonehouse Väla Ödåkra Elgiganten AB
Säljare Elgiganten Phonehouse Hässleholm Elgiganten AB
Säljare Elgiganten Phonehouse C4 Shopping Kristianstad Elgiganten AB
Operating Manager - Driftansvarig Löddeköpinge Elgiganten AB
Kravanalytiker till Swedish Care System AB Staffanstorp StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till