Jobbet IT – Tekniker för uppdrag hos Ovako i Hällefors har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT – Tekniker för uppdrag hos Ovako i Hällefors publicerad av TNG IT Digital

Full-Time
Hällefors

Arbetsbeskrivning

Ovakos IT-avdelning söker nu en IT-tekniker till Hällefors i Örebro för ett konsultuppdrag med start omgående. Läs mer nedan!

Nu söker vi dig som gillar att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete, här har du chansen att arbeta i en rörlig miljö och leverera förstklassig support till vår kunds användare. Vi söker nu för Ovakos räkning en IT - tekniker som kan starta detta konsultuppdrag omgående hos deras IT - avdelning i Hällefors / Örebro . Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Ovako är det god kamratanda, fartfyllt och dem besitter stor organisatorisk drivkraft. Som konsult hos oss på TNG med placering hos Ovako i Örebros Hällefors erbjuds du:


- Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna medarbetare
- Stort eget ansvar och frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter
- Bygga på din erfarenhet- och kunskapsbank 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På detta konsultuppdrag som IT-tekniker arbetar du främst mot Ovakos verksamhet i Hällefors, men även vid behov över ortsgränserna i en teknikgrupp som tillsammans säkerställer att Ovakos IT-plattform förvaltas och utvecklas. Du har daglig kontakt med kunder och förväntas arbeta operativt med Ovakos IT infrastrukturmiljö, med fokus på TFS (Technical Field Service). Microsoft, HP, HPE, Cisco, VMWARE och Broadcom (fd Symantec) som är de större tillverkarna av Ovakos IT infrastruktur.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via oss på TNG, men för rätt person finns chans till överrekrytering. Tänkt start är omgående med placering i Hällefors. Arbetstiderna är måndag till fredag 07.30-16.30. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad  då arbetsuppgifterna innebär många kontakter inom den globala IT-avdelningen, men också med leverantörer och användare. Eftersom de arbetar i team förväntas du dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andras. Du är kreativ, strukturerad och handlingskraftig med god förmåga att slutföra arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att lyckas i rollen ser vi att du även har: 

  • Högskoleexamen eller arbetslivserfarenhet inom IT.
  • Erfarenhet av IT-teknikarbete.
  • Du behärskar svenska samt engelska i tal och skrift. 
  • Innehar körkort klass B. 
  • Erfarenhet av arbete med Ovakos standardleverantörers produkter är meriterande. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

F06403A35BF6422E97B948DCFAA1D363

Om företaget

Behöver du förstärka din helpdesk och IT-support med supporttekniker som sätter kunden i fokus och pratar samma språk som användarna? IT-tekniker som gör en uppenbar skillnad och snabbt bidrar till att bemanna vid semestertider, helger, arbetstoppar eller out-of-office-hours? Då kan vi hjälpa dig med din IT-rekrytering.

TNG IT Digital är specialiserade inom it-rekrytering och bemanning av IT-support och vet vilka kompetenser som krävs för att skapa nöjda kunder, överträffa er SLA och göra skillnad. Via oss rekryterar du medarbetare med hög simultankapacitet och motivation, logisk förmåga och framförallt viljan att skapa nöjda användare.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till