Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT – tekniker/Drifttekniker till BASA, placering Gamla Stan i Stockholm jobb i Årsta på Reperio Search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT – tekniker/Drifttekniker till BASA, placering Gamla Stan i Stockholm på Reperio Search

IT – tekniker/Drifttekniker till BASA, placering Gamla Stan i Stockholm

Reperio Search Årsta, Stockholms län Heltid

Har du ett stort intresse av datorer och tycker om att vara ute hos kund och lösa deras IT-problem, då ska du se hit! I rollen som IT - tekniker hos BASA kommer du att hjälpa företagets kunder i Stockholm med support och drift. Vill du arbeta hos ett företag som enbart levererar premiumprodukter där företagskulturen kännetecknas av positiva och prestigelösa medarbetare, då kan just du vara den vi söker.

Om företaget

BASA grundades 1993 av två bröder, Patrik och Mårten Bodin. BASA är ett konsultföretag som arbetar med IT-frågor, främst inom byggbranschen. Företaget har lång erfarenhet av kunder av mycket varierande storlek. Detta gäller hela vägen från den lilla enmansföretagaren upp till de riktigt stora kunderna med flera hundra anställda. Varje kund är lika viktig och medarbetarna på BASA bemödar sig om att lösa kundernas problem på ett så anpassat sätt som möjligt. Företagets långa erfarenhet gör att BASA kan specialanpassa lösningar för alla situationer.

Om tjänsten

Som IT - tekniker kommer du att arbeta med drift- och supportfrågor gentemot BASAs kunder, användare och servermiljöer. Ditt arbete utgår alltid från kundens behov och du kommer att vara stationerad på BASAs kontor i Gamla Stan. En del arbete kan skötas på fjärr medan andra delar hanteras hos kunderna. Mer specifikt innebär tjänsten:

  • användarsupport, både gällande hård och mjukvara.
  • drifta kundernas nätverk. Du säkerställer att nätverket fungerar utan avbrott.
  • felsökning, felavhjälpning och installation av hårdvara såsom datorer, mobiltelefoner och annan kringutrustning. BASA är en helhetsleverantör.
  • arbeta ca 50 procent ute hos kunden och ca 50 procent från BASAs kontor som är beläget centralt i Gamla Stan.

Vi söker dig som

har arbetat i några år som IT-tekniker och är van att även åka ut till kunder för att hjälpa dem på plats med IT driften. Du har även viss erfarenhet av servermiljöer och är flytande i svenska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av byggbranschen, Cad eller liknande.

Övrigt

Att jobba på BASA innebär att du arbetar på ett företag som levererar premiumtjänster gentemot sina kunder inom framför allt arkitektbranschen. Här arbetar du dessutom i mysiga lokaler centralt beläget i Gamla Stan med kunderna i ditt närområde. Vi tror att rätt person för rollen är en glad, social och prestigelös person som tycker om kombinationen att arbeta inifrån kontoret och ute hos kund. Hos BASA kommer du att bli en del av ett glatt och sammansvetsat gäng som har kul på jobbet. Här har du dessutom alla möjligheter att utvecklas professionellt och vartefter ta ett allt större ansvar gentemot kunden. Företaget hittar på saker tillsammans såsom vårfest och gemensamma middagar samt andra aktiviteter på stan.

Låter det intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på Reperio Search, telefon 072 - 325 66 96.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-834183-329803