Jobbet iOS-utvecklare till Virtual Stores i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

iOS-utvecklare till Virtual Stores i Stockholm publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Föreställ dig att du har ett recept eller en inköpslista och där din telefon tar dig på kortats väg förbi varje vara i butiken. Detta är bara ett av de områden där Virtual Stores skapat kundnytta och revolutionerat hur kunder interagerar med butiker genom sin smartphone. Nu söker Virtual Stores en driven iOS-utvecklare som vill vara en del av deras framgångssaga och utvecklingen av framtidens inomhuspositioneringssystem för smartphones.


Om tjänsten
Virtual Stores är ett start-up företag med ambitionen om att bli världsledande inom inomhuspositionering. De hat skapat ett revolutionerande inomhuspositioneringssystem för smartphones som inte kräver någon extra hårdvara, som ibeacons eller UWB. Systemet bygger på avancerade algoritmer som på ett unikt sätt att använder de hårdvarukomponenter som finns på smartphonen.
De söker nu en noggrann och finurlig iOS-utvecklare trygg nog att leda och driva utvecklingen av deras appar och frameworks för iOS.

Du erbjuds

• Att bli en del av ett start-up bolag i stark tillväxt där du på egen hand får påverka, komma med initiativ och arbeta med häftig programvara.
• En chans att få testa nya tekniker och bli en viktig nyckelspelare då du kommer vara med från start på en häftig tillväxtresa där de är i startgroparna just nu.
• Att bli en del av ett tight, engagerad och drivet team där du får och bidra med din kompetens och erbjuds utvecklingsmöjligheter på sikt.

Arbetsuppgifter
Du kommer bli en del av ett lösningsorienterat team som kännetecknas av högt engagemang och innovationstänk. Du kommer huvudsakligen arbeta med utvecklingen av deras appar och frameworks och kommer vara delaktig i flera projekt samtidigt. Ni arbetar agilt i ett högt tempo och projekten kommer framförallt handla om nyutveckling då det händer mycket hos Virtual Stores. Dagarna är varierande vilket innebär att ena dagen jobbar med utvecklingen medan andra dagen är du ute på fält hos kunder och testar tekniken.
Så länge du bidrar med ett högt engagemang och din fantasi kommer du ha stora möjligheter att påverka din roll då du arbetar i en flexibel arbetsmiljö där du trivs med att arbeta högt och lågt i olika projekt.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har några års erfarenhet av programmering och helst inom app-utveckling för iOS där du har varit med i ett större projekt och lanserat en eller flera appar samt har goda kunskaper inom Swift och Git.
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, med hänsyn till de interna och externa kontakter du kommer att ha i rollen.

Vi ser det som starkt meriterande om du även har erfarenhet inom app-utveckling för Android och Kotlin samt innehar en eftergymnasial utbildning inom datateknik, data- och systemvetenskap eller motsvarande.

Som person är du:

• Uthållig/Orädd
• Självgående
• Flexibel
• Har god samarbetsförmåga

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse.
• Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning.
• Placering: Bromma, Stockholm.
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Virtual Stores önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Virtual Stores

Referens

15043339-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till