Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

iOS-utvecklare till ledande teknikkonsultbolag jobb i Helsingborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
iOS-utvecklare till ledande teknikkonsultbolag på Framtiden

iOS-utvecklare till ledande teknikkonsultbolag

Framtiden Helsingborg, Skåne län Heltid
DINA ARBETSUPPGIFTER

Vår kund är ett ledande teknikkonsultbolag som just nu befinner sig i en spännande expansionsfas. Som iOS-utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta i projekt ute hos någon av deras kunder. Projekten kommer att baseras på din bakgrund och hur du vill utvecklas framåt.

OM FÖRETAGET

Vår kund är ett stort och mycket framgångsrikt teknikkonsultbolag. Fokus ligger på digitalisering och förbättring av kunders affärsprocesser. Här finns experter inom mjukvaruutveckling, informationshantering och affärsanslyser. Företaget ingår i en innovativ och spännande koncern som expanderar i södra Sverige vilket innebär att det finns riktigt spännande möjligheter för dig som är med på den resan! Mer information om företaget och tjänsten ges vid intervjutillfälle.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är nyfiken och framåt, du arbetar gärna självständigt och vågar fråga när du behöver. Du är strukturerad, kreativ och har ett genuint intresse för teknik. Vi ser gärna att du vill vara mångsidig inom IT och att du har en vilja att ständigt utvecklas inom området. 

Skallkrav 
  • YH, Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mjukvaruutveckling 
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet inom iOS-utveckling 
  • Engelska i tal och skrift

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Helsingborg, Malmö eller Lund
Arbetstider: kontorstider

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!

YH, Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mjukvaruutveckling  Minst ett års arbetslivserfarenhet inom iOS-utveckling  Engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000014848159