Jobbet iOS-utvecklare till Knowit Mobile har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

iOS-utvecklare till Knowit Mobile publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Knowit Mobile i Stockholm och Malmö har vuxit i rekordfart. Vill du vara med på vår resa i Göteborg? Nu söker vi utvecklare med intresse av mobila applikationer och ny teknik.

Bonussystem, utvecklingsmöjligheter och världens bästa kollegor - hur låter det?

Knowit Mobile är en rolig och inspirerande arbetsplats. Vi skapar framtidens mobila lösningar där din roll blir att utveckla både vår egen verksamhet och våra kunders. Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas genom innovativa projekt och vår personliga kompetensutvecklingsmodell. För mer info besök www.knowit.se

Arbetsuppgifter
Som iOS-utvecklare arbetar du med våra kunders mobila och digitala kommunikationslösningar. Ditt fokus är att göra kunden och slutanvändarnas vardag enklare. Du arbetar nära kund och är därför social, kommunikativ och lösningsorienterad. Mjukvaruutvecklingen sker huvudsakligen i Swift eller Objective-C.

Din bakgrund
Du är en vass iOS-utvecklare med fokus på Swift och/eller Objective-C. Att arbeta agilt är en självklarhet för dig och du levererar snygg och testbar kod. Vidare har du:

  • En formell utbildning
  • Minst två års relevant arbetslivserfarenhet varav ett år inom iOS-utveckling
  • Erfarenhet av Swift och/eller Objective-C
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande erfarenhet:

  • Jira, Git, Conference
  • Crossplatform verktyg

Vi söker dig som är proaktiv, kundfokuserad och bidrar genom att driva egna förslag på olika funktioner i våra projekt. Du stimuleras av svårlösta problem och använder din erfarenhet och kreativitet för att snabbt hitta nya lösningar. Du har ett brinnande för mobila applikationer och nya tekniker samt drivs av att utveckla en ny avdelning tillsammans med erfarna kollegor.

Du erbjuds en utvecklande resa i ett nyetablerat bolag som ligger i framkant inom teknik. Knowit Mobile är en del av Knowit AB som är ett tekniktungt och stabilt bolag med välkända och etablerade kunder. Vi har dessutom ett attraktivt bonussystem som gör att du får skörda frukterna av bolagets vinst.

Se filmen om Knowit här!

Låter detta spännande? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Knowit Mobile Syd AB med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnea Gabrielsson på telefon: 0722-54 64 09.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Referens

34173

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till