Jobbet iOS-utvecklare till Knowit Mobile har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

iOS-utvecklare till Knowit Mobile publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Knowit Mobile i Stockholm och Malmö har vuxit i rekordfart och nu siktar vi på att ta över Västkusten. Vill du vara med på vår resa i Göteborg? Nu söker vi vassa utvecklare med intresse av mobila applikationer och ny teknik.

Bonussystem, utvecklingsmöjligheter och världens bästa kollegor - hur låter det?

Knowit Mobile är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi skapar framtidens mobila lösningar för våra kunder där din roll blir att göra skillnad och utveckla både vår egen verksamhet och våra kunders. Hos oss finns det stora möjligheter - rentav ett ansvar - att utvecklas, både genom innovativa projekt och genom vår personliga kompetensutvecklingsmodell. För mer info besök www.knowit.se

Arbetsuppgifter
Som iOS-utvecklare på Knowit Mobile arbetar du med utveckling av våra kunders mobila och digitala kommunikationslösningar. Ditt fokus är att göra kunden och slutanvändarnas vardag enklare och det gör du genom att arbeta nära kund. Vi ser därför att du är social, kommunikativ och lösningsorienterad. Mjukvaruutvecklingen sker huvudsakligen i Swift eller Objective-C.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som är en vass iOS-utvecklare med fokus på Swift och/eller Objective-C. Att arbeta agilt är en självklarhet för dig och du levererar snygg och testbar kod. Självklart är du intresserad av mobila applikationer och nya tekniker samt drivs av att utveckla en ny avdelning tillsammans med erfarna kollegor och att samarbeta med design- och UX-team.

Du har:

  • En formell utbildning
  • Minst två års relevant arbetslivserfarenhet varav ett år inom iOS-utveckling
  • Erfarenhet av Swift och/eller Objective-C
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Ett extra plus om du även har:

  • Erfarenhet av Jira
  • Erfarenhet av Git

Din personliga profil – om vi får önska!
Vi söker dig som är proaktiv, kundfokuserad och som bidrar genom att driva egna förslag på olika funktioner i våra projekt och inte minst till den kultur som ska sättas för det nya bolaget i Göteborg. Du stimuleras av svårlösta problem och använder din erfarenhet och kreativitet för att snabbt hitta nya lösningar. Du har ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling, gärna inom system med begränsade resurser.

Vi erbjuder
Här erbjuds du en utvecklande resa i ett nyetablerat bolag som ligger i framkant inom teknik. Knowit Mobile är en del av Knowit AB som är ett tekniktungt och stabilt bolag där du får arbeta med utvecklande uppdrag för välkända och etablerade kunder inom olika branscher. Sist men inte minst har vi ett attraktivt bonussystem som gör att du får vara med och bära frukterna av bolagets vinst.

Se filmen om Knowit här!

Låter detta spännande? Tveka då inte att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev redan idag!

Övrigt
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Knowit Mobile Syd AB med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnea Gabrielsson på telefon: 0722-54 64 09.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tillsvidareanställning med inledande provanställning/Heltid/Göteborg

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Referens

34173

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till