Jobbet iOS-utvecklare till Evado har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

iOS-utvecklare till Evado publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Full-Time
Luleå

Arbetsbeskrivning

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett lokalt, expansivt och nytänkande företag? Evado har ett händelserikt år bakom sig och behöver nu stärka upp sitt team med en erfaren iOS-utvecklare. Låter det som ett jobb för dig?

Information om uppdraget:

Vi letar efter dig som vill bli en del av ett agilt utvecklingsteam där fokus ligger på att skapa en enklare vardag för Evados kunder. Det här är tjänsten för dig som ständigt drivs av att bli bättre på det du gör, då du får möjlighet att jobba med en variation av spännande kunder och projekt.

Evado erbjuder tjänster inom mobila lösningar och affärsutveckling, med affärsidén att förenkla och effektivisera kunders interna och externa kommunikation. Företaget har haft en stark utvecklings- och expansionskurva under 2019 och 2020 vilket inneburit många nya, spännande projekt. Detta innebär att Evado nu vill utöka teamet med ytterligare en iOS-utvecklare till företagets utvecklingsteam i Luleå, som idag består av 8 personer.

Arbetsuppgifter

Evado har idag en beprövad mobil plattform med över 260 000 användare. Plattformen kallas Evado Mobile Core och är ett serverbaserat ramverk. Företaget jobbar både med en kundapp och en intern personalapp som du kommer vara delaktig i att utveckla. I din roll hos Evado kommer du också växa in i ett utvecklingsteam som tillämpar ett agilt arbetssätt med sprintar som synkroniseras med företagets samarbetspartners.

Huvudfokus för ditt arbete kommer att vara att:

*Arbeta med olika projekt med fokus på iOS-utveckling, där också underhåll och design kommer ligga i fokus
*Ha en konsultativ roll mot företagets kunder där du arbetar med att hitta den bästa lösningen

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

*Är examinerad från en utbildning inom IT eller att du är självlärd
*I den här rekryteringsprocessen lägger vi stort fokus på ditt intresse och kunskap i Objective C, då vi gärna ser att du har erfarenhet av iOS utveckling sen tidigare
*Vi ser också att du ska ha goda kunskaper inom svenska och engelska då båda språken används i dagligt arbete

Det är meriterande om du har:
*Kunskaper inom SWIFT
*Kunskaper inom Java alternativt UX-design

I rekryteringsprocessen värderar vi också dina personliga kompetenser. Som person ser vi att du är en självgående, problemlösande lagspelare.

Om arbetsgivaren:

Evado är ett gäng jordnära konsulter och projektledare som trivs med att fylla dagen med att lyssna på behov, vända och vrida på idéer hitta lösningar och förbättringsområden. Vi älskar att hjälpa företag i förändring – företag som har öppna sinnen och en kompetent organisation som kan bidra i projektet.

Vår affärsidé
Evados affärsidé är att förenkla och effektivisera våra kunders interna och externa kommunikation.

Vi erbjuder
Tjänster inom mobila lösningar och affärsutveckling.

Historik om företaget
Evado Affärsutveckling grundades april 2001 av Rickard Hellgren. Företaget rekryterade erfarna seniorkonsulter med egna aktiebolag inom management, IT och verksamhetsutveckling som ville ansluta sig till Evado, som fungerade som gemensam paraplyorganisation med ansvar för marknadsföring, support, lokaler och kamratskap.
Vi har förmånen att få jobba med många välkända bolag som SOS Alarm, Sveriges Television, Teracom, Swedish Space Corporation, Tullverket, Polarbröd, Telia, TDC, TietoEnator, Ericsson, LKAB Facebook och flertalet kommuner, landsting, universitet och energibolag. För att nämna några…

Evado ombildades till två affärsområden året 2012 ”Mobila lösningar” och ”Affärsutveckling”, då även ägarbilden utvecklades till att personalen äger bolaget tillsammans med Burman Invest och PartnerInvest.

Huvudkontoret ligger i Luleå och våren 2018 öppnades första kontoret i Sundsvall.

Sökord: Apputveckling, ios, Systemutveckling

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54101

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till