Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Investeringsrådgivare till Fair Investments jobb i Stockholm på Needo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Investeringsrådgivare till Fair Investments på Needo

Investeringsrådgivare till Fair Investments

Needo Stockholm, Stockholms län Heltid

Om Fair Investments
Fair Investments Sweden grundades 2010 och är ett värdepappersbolag med tillstånd från Finansinspektionen. De erbjuder diskretionär kapitalförvaltning mot prestationsarvode, vilket innebär att Fair Investments bara tar betalt om de levererar avkastning på sina kunders sparpengar. Fair Investments affärsidé är att genom gemensamma intressen med sina kunder förädla kapital. Mer konkret innebär det att betalning för tjänsterna endast sker när bolaget har levererat mervärde.

Fair Investments strategi går i huvudsak ut på att hitta värdeskapande kvalitetsbolag som marknaden givit en för låg värdering. Deras filosofi bygger på tankarna hos några av världens mest framgångsrika investerare som de har kartlagt och identifierat gemensamma nämnare.

Fair Invetments verksamhet kännetecknas av transparens, hederlighet, långsiktighet och är en av Sveriges snabbast växande kapitalförvaltare. Idag är Fair Investments 45 medarbetare med huvudkontor på Humlegårdsgatan i Stockholm. De söker nu en duktig och driven Investeringsrådgivare för deras fortsatta tillväxt!

Din roll som Investeringsrådgivare
Du tillhör ett säljteam och ansvarar för att driva in nya kunder till Fair Investments. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från kontakt med potentiella kunder, behovsanalys, hjälpa kunder med all typ av rådgivning och förvaltning kopplat till deras kapital. Som Investeringsrådgivare arbetar du självständigt och agerar ”intraprenör” i bolaget. Det innebär att du själv är kreativ till att hitta sätt att få kontakt med intressanta kunder, exempelvis genom ditt egna nätverk, sociala tillställningar, Linkedin och genom telefon och mejl. Du förväntas då även att ansvara för och leverera utifrån en budget som sätts tillsammans med försäljningschefen. Din roll innebär att du:

  • Arbetar aktivt med ditt nätverk, prospektering och kundmöten
  • Genererar innovativa idéer och lösningar utifrån kundens behov och överträffar kundens förväntningar
  • Initierar, driver och följer upp din utveckling av säljprocesser och dialoger med kunder

Dina kvalifikationer

  • 2–5 års erfarenhet inom branschen i en liknande roll
  • Förståelse och intresse för finansbranschen och aktiemarknaden
  • Erfarenhet av att arbeta kundorienterat
  • Swedsec-licens
  • Starkt meriterande om du har insuresec-licens eller ambition att skaffa det

Därefter för att lyckas i rollen är du kommunikativ och bra på att skapa relationer. Du trivs i en social miljö och är driven, tar initiativ samt är en doer. För att lyckas som Investeringsrådgivare är du orädd och drivs av att arbeta resultatbaserat i en roll där du äger dina egna processer. Du brinner för att skapa kundrelationer och är bra på att nätverka.

Vad Fair Investments erbjuder dig
En möjlighet att få arbeta på ett entreprenörsdrivet bolag som ger dig frihet under ansvar och äga dina egna processer. Du utgår från en budget och med ett stort driv och hårt arbete finns goda chanser att lyckas i rollen. Du arbetar med kompetenta kollegor som alla brinner för samma sak och har gemensamt ett intresse för finans och aktiemarknaden. Därav ges även ett stort kunskapsutbyte och möjlighet att bredda din kompetens inom området med tiden.

Övrigt
Start: Omgående / Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse, fast plus rörlig del

Låter rollen som Investeringsrådgivare till Fair Investments intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66204