Jobbet Intresserad av Robotprogrammering? Junior Automationsingenjör sökes till trollhättan! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Intresserad av Robotprogrammering? Junior Automationsingenjör sökes till trollhättan! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du ett genuint robotintresse? Gillar du att utveckla och effektivisera olika produkter? Då kan du få chansen att ta del av en nystartad fabrik i Trollhättan.

Dina arbetsuppgifter
Som junior automationsingenjör hos vår kund kommer du att arbeta i skift, det finns idag två andra personer med samma position som du kommer få gå bredvid till en början. Detta för att du ska kunna få så bra introduktion som möjligt. I och med att fabriken är nystartad så kommer du att få vara med i utvecklingen av processer och maskiner redan från början. Dina dagar kommer bland annat att bestå av: programmering av mjukvara, troubleshooting och olika kalibreringstester. På sikt när du vuxit in i din roll kommer du även få hjälpa andra kollegor med utbildning av de olika delarna.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt Bränsletankssystemsföretag, sprunget ur Saab Automobiles och tidigare GM Europas Bränslesystems Design och Utvecklingsavdelning. De har för nuvarande sin fabrik i Bengtfors men håller på att flytta den Trollhättan, där kommer de få möjlighet att skapa en ny och större produktionslina med ännu högre kapacitet. Deras produkt är egenutvecklad och de säljs nu på global nivå och deras främsta kunder befinner sig inom Automotive branscher världen över.

Din profil
Vi letar efter dig som brinner för Robotprogrammering, gillar att vara spindeln i nätet och är flexibel där det behövs. En naturlig problemlösare som gillar att gå nya vägar. Skallkrav • Utbildning inom Automation • Svenska och Engelska i tal och skrift • Baskunskaper inom PLC Meriterande • SQL kunskap • Tidigare erfarenhet av Robotprogrammering/liknande tjänst

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: September eller enligt överenskommelse Placeringsort: Trollhättan Arbetstider: Skift (ej natt) Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20311

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till